(0)

Men slopa melodifestivalen någon gång !

Läste på rubrikerna att Sverige inte kom med till finalen. Men surprise surprise. Ingen gillar sverige, ok ? Varför lägger vi inte bara ner det här skämtet nu? För 15 år sedan när det inte var en jävla massa deltävlingar och en jury i varje landskap/län röstade så gick det bättre för sverige. Och då var det dessutom uthärdligt ! EN nationell tävling, EN internationell. Då tittade jag också på det och tyckte att det var ganska kul.

Men nu kompisröstar länder bara på varandra, och eftersom Sverige konsekvent valt att hålla sig "neutral" så har vi inga kompisar och ingen röstar på oss ändå. Inse fakta.

Så lägg ner det här nu. Skona oss från fler rubriker och arga "förståsigpåare". Det enda schalgerfestivalerna är till för är för att tjäna pengar. Det slutade handla om musiken för längesen !

2010-05-28 @ 08:29:23


Kommentera inlägget här:

Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress:



URL/Bloggadress:



Kommentar:



Trackback

Kategorier

Senaste posterna

Länkar

Arkiverat

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Ut odio. Nam sed est. Nam a risus et est iaculis adipiscing. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Integer ut justo. In tincidunt viverra nisl. Donec dictum malesuada magna. Curabitur id nibh auctor tellus adipiscing pharetra. Fusce vel justo non orci semper feugiat. Cras eu leo at purus ultrices tristique.