(0)

Stora städardagen är över !!!

Äntligen! Jag tvivlade på att jag skulle bli klar där mot slutet, men äntligen är jag färdigstädad...nästan nästan. Av 47 saker på listan var det 2 som jag får göra imorgon. För mina grannar skulle nog få cp-ryck om jag drog igång dammsugaren nu. Inte för att jag egentligen bryr mig om vad grannarna tycker, men föredrar att inte starta grannfejder kanske ?

De senaste timmarna har jag tillbringat med att sortera och rensa i den stora röran som fanns på mitt sminkbord. Det var den enda delen av lägenheten som aldrig blivit riktigt klar sen vi flyttade in. Jag har bara lämpat av alla grejor där och tänkt att jag tar det någon annan dag. Dålig idé. Nu ska jag inte göra så mer, för nu är det KLART ! :D

Såhär såg det ut innan :/



Och såhär ser det ut nu :)



Har även fått upp min lilla hängare så jag fått ordning på mina halsband. Men innan ni planerar att göra inbrott och stjäla mina smycken kan jag säga att det är inget som är värt något :P Men plastpärlor kan vara snyggt också ! :D

Nu väntar en skön dusch och sedan får jag sträcka ut min ledbrutna kropp i vår underbara säng. aaahhhhh.....

2010-08-30 @ 23:58:23

(0)

Ett pausinlägg

Idag är stora städardagen. Men innan jag tar itu med mardrömsröran i sovrummet så tänkte jag ta en liten paus och kolla facebook och liknande. Blev en liten diskussion med en kompis om Yoghurt och så insåg jag att jag nog är rätt kräsen.

Så här kommer min lista över saker jag inte gillar. Den som tycker det kunde vara kul med lite trivia om mig kan ju läsa... annars är det bara att strunta i :)


Saker jag inte äter:

Ärtsoppa
Chili con carne
Ugnspannkaka
Fläskpannkaka
Linser
Bönor (gröna bönor undantaget)
Fil
Vaniljyoghurt
Naturell Yoghurt (om jag inte får hälla i massa sylt)
Yoghurt med bitar i
Juice med fruktkött
Selleri
Makrill i tomatsås
Havregrynsgröt
Messmör
Müsli och liknande flingor som smakar bark
Janssons frestelse
Drickyoghurt (enbart om jag har halsfluss kan jag tvinga ner det)
Äpplejuice


Saker jag inte egentligen gillar, men kan äta ändå/som kan vara gott vid enstaka tillfällen:

Glass
Tårta
De flesta kakor
Pannkakor
Köttfärssås (brukar gå bra för det mesta men är sällan något jag längtar efter)
Pasta
Ris
Semlor
Vaniljsmak på olika saker
Cornflakes
Svarta oliver
Sill (senapssill undantaget)
Lever
Olivolja
Äpplepaj


Saker som jag brukade avsky men nu gillar mycket:

Nyponsoppa
Avocado
Gröna oliver
Senapssill
Majs
Pommes frites



(med reservation för bortglömda maträtter)

2010-08-30 @ 18:52:51

(0)

När man tappar balansen

Jag tror att jag tappat balansen lite. Jag har en olustig känsla av att ingen går att lita på. Alla är ute efter att utnyttja eller lura mig. Saker jag hör och saker jag tror mig veta stämmer inte längre överens. Men jag hoppas att jag ska få tillbaka mitt fotfäste när skolan drar igång och hösten börjar rulla på. Jag känner mig lite överkörd, men jag hoppas att jag ska kunna sträcka på mig snart.

Jag vill inte lägga alltför mycket vikt vid, eller gräva ner mig i denna känsla. Jag har två personer i min omgivning som jag absolut litar på till 100% för de skulle själva förlora på att lura mig. Jag nöjer mig med dem ett tag och förhoppningsvis kommer min tillit till resten komma tillbaka så småningom. 

2010-08-28 @ 22:19:52

(1)

Sommarlovets sista dagar

Snart drar skolan igång igen men jag passade på att ha några mysiga sista dagar på sommarlovet. Först en Trollhätteresa som även inkluderade Göteborgsbesök, Stenungsundsbesök, Umgänge med mamma, kusiner, kompisar, Svärmor. Sedan tog jag med mig lillasyster (kusin) tillbaka till Örebro och vi hade spakväll, shoppingtur, kräftskiva och allmänt mys. Nu är det en helg kvar av friheten som ska spenderas på latast möjliga sätt. Oh yeah.

Här kommer det lite bilder :)

 

Maria och bebis lagar champinjonstuvning.



Emma brottas med katten om en korvmacka :D



Ansiktsmasker på och vi kände oss mycket snygga. Eller kanske inte :P



Bekantar mig med kräftorna :)



Dukat och klart !



Björckarnas kräftskiva !



Emma hittade Nemo i kräftskepnad...



Sedan bestämde vi oss för att åka till stan för ett krogbesök



Och vi var båda väldigt nöjda med vårt val av skor :P




...och trots att hela kvällen för min del var 100 % alkoholfri så kände jag mig nästan bakis när jag vaknade. FUSK !!!!!!

2010-08-27 @ 14:57:16

(1)

DRA ÅT HELVETE DIN JÄVLA IDIOT

FÖRBANNADE JÄVLA KUKSUGARBENGT BENGTSSON. DU ÄR EN JÄVLA FITTA OCH JAG ÖNSKAR DIG ALLT ILLA !
Hur har du mage att påstå att David jobbar för långsamt när du inte har något att grunda den informationen på. Du har inte varit där. Du har lämpat över honom på andra eller hyrt ut honom. Du har tjänat extrapengar på att ha gratis arbetskraft där som du kunde hyra ut till fullpris. DIN LILLA JÄVLA HORA !!!

Det stod klart för oss att du inte hade tänkt anställa honom efter bara några veckor. När du lämpade av honom hos det där mongot Bjårne som lämnade honom utan varken verktyg eller material vid ett hus och förväntade sig att han skulle kunna fixa allt ändå. Trodde du att han skulle trolla fram spikar ur rumpan eller?

Du sa sist ni pratade att du sålt ditt företag. Vi har hört på omvägar att du tänkt dra dig ur, eller dra dig tillbaka ? DU ÄR ETT JÄVLA SVIN ! Det var nödvändigt för dig att dra ner Davids namn genom att säga att han jobbar för långsamt. NÖDVÄNDIGT. JÄVLA BÖG !!!!!!

Tack och lov delar inte alla som hyrt David din uppfattning eftersom en av dem vill att han ska komma tillbaka. Lustigt, om han nu jobbar så jävla långsamt ? ELLER HUR ?

Du har vid ett flertal tillfället ljugit David rakt upp i ansiktet och du har inte betalat ut det sista traktamentet. Om jag bara har möjlighet så ska jag se till att sätta dig dig för ditt jävla fiffel och dra ditt namn i smutsen. Jag funderar på polisanmälan eftersom det faktiskt är ett lagbrott att hyra ut praktikanter. Som jag ser det, så är du skyldig David de pengarna du tjänade på hans GRATISARBETE !

DRA ÅT HELVETE DIN ÄCKLIGA GRIS. JAG HOPPAS DU DÖR LÅNGSAMT I SYFILIS.

2010-08-25 @ 10:11:50

(1)

Jag såg mitt barns hjärta slå !

Samma sekund som hon satte dopplern mot magen på mig såg jag att det fanns något där. Då försvann den mesta nervositeten och det blev bara spännande och mysigt istället. Vi såg hjärtat nästan direkt och det var så mysigt att få se de små rörelserna och armar och ben och den underbara lilla profilen.

Det blev en bra erfarenhet ändå <3



Mitt barn... mitt underbara barn.

2010-08-18 @ 23:36:53

(1)

En helt ny erfarenhet.

Jag tror att livet i stort går ut på att samla på sig erfarenheter. Bra som dåliga. Dessvärre vet man ju aldrig i förväg om en erfarenhet kommer bli bra eller om det kommer bli något som man senare önskar att man sluppit. Men trots att man i livet måste genomlida svåra, jobbiga, ledsamma saker så blir det nog i slutändan bra. En dålig erfarenhet kan användas i framtiden. För att undvika saker, för att skydda sig.
Om en halvtimma ska jag åka mot sjukhuset för att skaffa mig en helt ny erfarenhet. Om den blir bra eller dålig återstår att se, men jag tror att det är p.g.a en tidigare erfarenhet som jag just nu sitter med en klump i bröstet av nervositet. Snälla, låt det bli bra.

2010-08-18 @ 18:19:58

(1)

Dagens bästa


En vän som jag inte behöver nämna vid namn berättade för mig att hennes pojkvän brutit nyckelbenet ganska illa och även fått en fraktur på ett revben.

"nåja, smärtan sitter inte på mig så jag tycker minsann inte att han behöver äta några smärtstillande"

HAHHAHAHAHAHAHHA

2010-08-17 @ 22:43:47

(1)

Sovmorgon.nu

Så underbart skönt att jag inte behövde gå upp tidigt imorse. Tv:n inrullad i sovrummet och hela dagen har hittils spenderats framför den. Nu blir det lite frukost/brunch/lunch, whatever. Vitlöksbröd. Mumma :D

2010-08-14 @ 12:54:59

(1)

Resedrömmar

Jag vill ut och resa. Hoppa på ett plan och åka till en varmare breddgrad, en mer avslappnad breddgrad. Jag vill resa till ett enklare liv en vecka. Jag vill inte behöva packa mer än badkläder och två ombyten. Resten kan jag köpa om jag behöver det. Jag vill promenera omkring på små mysiga gator och upptäcka smultronställen med David. Jag vill hitta en favoritrestaurang dit vi går varje kväll för att äta. Där personalen glatt hälsar på oss och mat och dryck är både billig och god. Jag vill kunna svalka av mig i poolen på morgonen och havet på eftermiddagen. Jag vill sitta på balkongen på nätterna och lyssna på cikador och njuta av värmen, dofterna, ljuden. Jag vill slippa städa, diska och tvätta. En vecka bara. Det skulle göra så mycket...




En annan tid, ett annat liv. Maria i ett varmare land.

2010-08-06 @ 11:41:23

(1)

Vår köksruta är pangad

J*vla f*rbannade k*k-ungar. Jag vet vilka det var som gjorde det. Jag vet att det är de där äckliga skrikhalsarna som bor under oss. Vänta bara. Jag smider min hämnd.

2010-08-04 @ 12:52:23

(2)

Världens stördaste dröm ?

Ok, det här kommer låta som att jag bara hittar på. Men jag hade världens stördaste dröm inatt och jag kommer fortfarande ihåg typ det mesta som hände i den. Så det här är en sammanfattning av vad jag drömde inatt:
(jag ljuger inte, jag drömde verkligen detta....)


Jag skulle köra från Trollhättan till Örebro och det var en jättelång resa.
Så på vägen var jag tvungen att stanna på några ställen. Först stannade jag på ett ställe där jag skulle övernatta. Och min kompis Lisa var med mig så vi gick in på ett fint hotell för att fråga vad det kostade, men det var för dyrt så vi försökte hitta ett vandrarhem. Det var någon blandning av övernattning / fångläger men vi lämnade våra väskor där och tog en sväng på stan i alla fall.

Då hittade vi som ett fik med en jättekonstig trädgård där en liten flicka gömde sig för att hon hade blivit utnyttjad av personen som tog hand om henne. (hon var föräldralös) Sedan utvecklades drömmen till en film nästan, som jag inte var med i men såg. Som handlade om den här stackars flickan och en pojke som var något äldre och råkat ut för samma sak och hur han räddade henne men sedan blev de tagna av nazister och till slut skjutna till döds i ett koncentrationsläger. (möjligtvis samma läger som var mitt vandrarhem?)
Efter detta var det en häftig dans-scen i stil med Ginger Rogers/ Fred Astaire. Lite 30-40 tal hoppig och skuttig dans.

Sedan åkte jag vidare på min resa. (utan Lisa) Jag kom fram till en sluss där det låg en stor pråm som nu var café/kiosk. Och där inne jobbade min f.d. klasskamrat Emelie. Jag frågade henne om jag fick låna toan och det fick jag. Den var oproportioneligt lyxig för att tillhöra en kiosk. Hennes chef var någon gammal invandrare och närjag var färdig på toan kom det in en tjock skurk och sköt mot honom. Jag tog genast upp jakten med någon form av pistol-liknande föremål som jag laddade med kottar. (egentligen var det bara delar av kottar, för en hel kotte fick inte plats) Jag hade även hjälp av någon annan som jag känner i verkliga livet. Men jag kan inte minnas vem det var? Vi skrämde bort skurken med hjälp av våra kottar och alla blev glada och vi åkte vidare.

Sedan tror jag att jag kom fram och det var 40-tal och jag dansade en hoppig och skuttig dans med killen som blev skjuten i koncentrationslägret (nu levde han igen). Men sedan gick han därifrån och jag insåg att David var försvunnen. Det var underförstått att han hade dött, och jag grät. Men så sa jag till min mamma (som var där hux flux) att om han är död, varför är hans skor försvunna då? Och så tändes hoppet om att han inte var död. Sista gången jag kom ïhåg att jag hade träffat honom var när jag gick och lade mig brevid honom och han vaknade till och pussade på mig. (vilket var läskigt för det hände verkligen inatt när jag gick och lade mig) Men nu var han i alla fall borta.
 
Sedan hittade jag Jack Nicholsson bakom några plankor utan kläder. Så han fick låna några av Davids kläder och så skulle vi dansa. (eftersom koncentrationskillen hade försvunnit) Men Jack kunde inte dansa. Han kunde inte ens gå i takt till musiken. Så jag var tvungen att lära honom att dansa. Och någonstans mitt i att vi bara övade på ett, två, tre, fyra i takt till musiken, och grät fortfarande för att David var borta eller kanske död, så vaknade jag. (på riktigt) Och David var borta! Han var ju givetvis på jobbet. Men jag var ändå tvungen att skicka ett sms till honom om att han inte får försvinna för jag vill inte behöva lära Jack Nicholsson att dansa. Ja, för jag är en frisk flicka som kan skilja på dröm och verklighet. (man vet aldrig...)

2010-08-03 @ 12:00:42

(1)

Nu är det offentligt

Såhär ser jag ut på kvällen:



2010-08-03 @ 03:10:22

Min profilbild

Här kan du skriva något om dig själv.

Kategorier

Senaste posterna

Länkar

Arkiverat

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Ut odio. Nam sed est. Nam a risus et est iaculis adipiscing. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Integer ut justo. In tincidunt viverra nisl. Donec dictum malesuada magna. Curabitur id nibh auctor tellus adipiscing pharetra. Fusce vel justo non orci semper feugiat. Cras eu leo at purus ultrices tristique.