(4)

Den sista posten

Nu skriver jag mitt sista inlägg. På dagen 3 år sedan jag startade. Det känns skönt att lämna den här bloggen faktiskt. Jag jobbar alltid på att utveckla mig själv. Att bli en bättre människa och att gå framåt i livet. Att jag lämnar den här bloggen är ett steg i att utvecklas som människa. Om ett tag kommer jag även att lösenordsskydda den men det är inte så bråttom. Mitt liv idag ser annorlunda ut än vad det gjorde för tre år sedan. Jag har dock fortfarande behovet av att ventilera ibland, men jag tänker inte göra det på en öppen blogg. 

Jag funderade på vad jag skulle skriva i det här sista inlägget. Om jag skulle sammanfatta de sista tre åren. Om jag skulle knyta ihop det med det första inlägget jag skrev. Men det gör jag inte. Jag lämnar helt enkelt bloggen med en bild från idag och orden: Ta hand om varandra! <3

2012-01-29 @ 22:11:59

(0)

För exakt ett år sedan...

...var jag det mest gravida jag någonsin varit. Värkarna hade precis startat och jag gick omkring i lägenheten och hummade och andades varannan minut. Ganska sur eftersom jag hade hört att det skulle vara lång tid mellan värkarna i början... 

När jag tänker tillbaka på den dagen känner jag hur det knyter sig lite i magen... Jag vet inte om det är ett bra knyt eller ett jobbigt...

2012-01-26 @ 19:24:33

(1)

Jag har tänkt färdigt nu.

Den 29/1 kommer mitt sista inlägg på den här bloggen. Från och med den 1/2 kommer bloggen att lösenordskyddas. Jag kan inte med att ta bort den helt för det är ändå 3 år av mitt liv med upp och nedgångar som är dokumenterat i ord och bild. 

Jag behöver ventilera ibland och det har varit skönt att få göra det lite halvöppet. Det var den enda anledningen till att jag skaffade min blogg från första början. Jag ville kunna skriva på mina villkor och när jag ville och hur mycket eller lite jag ville.

När jag gjorde bloggen offentlig skapades en ny arena. Jag kunde meddela mig till folk om hur jag mådde. Men med denna nya möjlighet kom också plikter. Jag kunde inte längre skriva vad jag ville för jag visste inte vem som skulle läsa det. Jag fick lite dåligt samvete när jag inte skrivit på länge eftersom jag visste att det var vissa som följde bloggen regelbundet. 

Jag behöver fortfarande få ventilera det som känns jobbigt så en ny blogg är på g. Men jag har ännu inte beslutat mig för om jag kommer lämna ut adressen. Igår tänkte jag att jag skulle det. Idag tänker jag att jag nog inte vill det. we'll see...

Nu ska jag hänga med Theo... so long

2012-01-15 @ 12:24:04

(1)

Mera funderingar

Det känns mer och mer rätt att lämna den här bloggen. Jag är så jäkla nostalgisk och håller alltid fast vid det förflutna. Men det innebär också att jag håller fast vid mina misslyckanden och mina misstag. Jag plågar mig själv genom att alltid minnas allt dumt jag gjort och låta det ta upp plats i mitt huvud som jag borde lämna åt positiva saker.

Kanske skulle jag starta en ny blogg istället ?

2012-01-14 @ 11:33:15

(0)

Räcker 3 år ?

Snart är det tre år sedan jag startade den här bloggen. I tre år har den varit en ventil för mig när jag behöver gnälla eller när jag är glad över något. De senaste veckorna har jag alltmer känt att det kanske är bra nu ? Kanske räcker tre år... Jag känner sällan att jag vill skriva längre och när jag väl får lite skrivlust har jag ingen möjlighet att sätta mig vid datorn. 

Jag ska fundera en stund till. Kanske blir mitt sista inlägg den 29/1. Exakt tre år efter att jag började.

2012-01-14 @ 09:12:59

(1)

Örebroski

Uppe en snabbis i Öret igen. Hem på onsdag eftermiddag. Längtar.

Klockan är ett och jag borde sova men misstänker att det kommer ta ett tag. Ont i magen. Vill hem. Vill inte alls göra skolarbete. Vill inte plugga, vill inte gå ut på praktik, vill inte skriva C-uppsats. Vill gräva ner mig i hål och gömma mig för alla utom Theodor.

"Hej, jag heter Theodor. Min mamma är hemlig och bor i ett hål"

Så skulle han kunna säga när han blev större.

Orkar inte tänka konkreta tankar. Tänker i känslor och känslorna är i uppror. 

Jag känner mig så ledsen :(


Jag

Vill
Hem

2012-01-10 @ 00:52:26

(0)

Tröttski

Det blev visst lite sent igår. Med finbesök från både Daniel och Emma drog visst tiden iväg lite.

Nu är jag lika trött som en nybliven mamma. Jag försökte få Theodor att somna om imorse men nehe... Älskade unge, lär dig att uppskatta sovmorgnar!

Nu ska jag sätta på lite kaffe och försöka piggna till. Trötthet gör att jag blir en otrevlig människa. Jag inser det när jag läser bloggar och blir provocerad av minsta lilla. Oh well, alla har vi våra små konstigheter som vi konstaterade igår. :)

2012-01-07 @ 10:40:00

(0)

Jag är på ett stormande hav

Terminen börjar dra sig mot sitt slut. En uppgift kvar att göra. En stor en. Jag kämpar på tillsammans med min skrivpartner och vi har gjort halva ungefär. Inlämning nästa vecka.
Nästa termin börjar praktiken och jag borde vara glad och förväntansfull, eller hur?

Det känns som att jag befinner mig mitt på ett stormande hav. Jag kan inte se land och jag vet inte vart jag kommer hamna. Det enda jag fokuserar på är att överleva. En stund till, en till och en till. Ångesten river i mig men jag får inte tillåta mig att fokusera på den för då kommer jag sluta kämpa och sjunka istället. Ena sekunden är jag högt uppe på en våg och i nästa sekund störtar jag handlöst ner i en vågdal. Jag pendlar mellan tillförsikt till att detta kommer gå bra och allt kommer lösa sig, och avgrundslös förtvivlan, tvivel på mig själv och min förmåga, på mina önskningar och min framtid. 

Faktumet är att jag inte alls ser fram emot praktiken. Jag vill inte längre. Den här terminen har dödat all min entusiasm för yrket, för min förmåga att klara utbildningen och för mitt intresse för människor. Jag måste slutföra utbildningen. Jag har snart gjort 2/3. Bara ett år kvar. Två terminer, that's it. Sedan är jag fördigutbildad arbetsterapeut. 

Upp och ner, fram och tillbaka. Ena stunden ser jag långt framför mig och andra stunden är lungorna fyllda med vatten och jag kan inte andas. Det enda jag hör är brusande och dånande och jag kan inte tänka logiska konstruktiva tankar. Jag kan bara tänka att jag måste kämpa. Jag måste hålla mig flytande. Jag måste klara det här.

2012-01-02 @ 14:17:04

(0)

Gott nytt år !

Slänger in ett litet inlägg såhär på årets första dag. Hade en mysig nyårsafton igår med familjen <3
Har en lugn och skön dag idag...

Massa förväntningar på detta nya år. Jag hoppas att det blir bättre än det förra... Jag hoppas på hälsa och lycka och kärlek och äventyr. Blandat med många skratt och soliga dagar. (Lite snö här i Januari skulle ju inte skada heller... ÄHUM !)

Ger inte längre nyårslöften, men ska försöka träna mer, äta nyttigare och blogga mer. Ska också fokusera ordentligt på skolan, kramas mer med min man och ägna massa uppmärksamhet åt min son. Ska försöka facebooka mindre och spela mer gitarr. Ska försöka gå ut i skogen mer... oj oj... Nu blev jag trött...


Kärlek till er alla.

<3

2012-01-01 @ 13:42:04

Min profilbild

Här kan du skriva något om dig själv.

Kategorier

Senaste posterna

Länkar

Arkiverat

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Ut odio. Nam sed est. Nam a risus et est iaculis adipiscing. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Integer ut justo. In tincidunt viverra nisl. Donec dictum malesuada magna. Curabitur id nibh auctor tellus adipiscing pharetra. Fusce vel justo non orci semper feugiat. Cras eu leo at purus ultrices tristique.