(1)

vad har jag att skriva om ?

Just nu känns det som lite inspirationstorka.

Sommar är mysigt men skulle vara bättre med vissa människor här hos mig.

Annars känns det som att trenden just nu är att gnälla ? mycket gnäll i facebookstatusar och från vissa på msn. Jag tänker av respekt för de "gnälliga" inte hänga ut någon. Men man blir ju lite trött ibland.

Jag vill ha hus med trädgård. GE MIG !

2010-06-21 @ 20:29:37

(1)

Så trött och maktlös

Fick återigen åka och hämta David eftersom hans arbetskamrat inte hade lust (?). Känns ju bra. David ringde för att meddela att han var klar för dagen till arbetskamraten, som borde ha varit där med honom och jobbat men som oftast inte dyker upp eller ens ser till att det finns lämpliga verktyg, och så hör han en tv i bakgrunden (!?) Kan inte den lata jäveln ens muta sin tv när han låtsas att han är ute på ett viktigt ärende och att det är därför han lämnar David strandad långt nere i Adolfsberg. (heeelt andra änden av stan från där vi bor)

När David skulle få det här jobbet och han var tvungen att ha 3 mån praktik först så förstod vi på mannen som är arbetsgivare att David skulle skickas ut på jobb. Att han då skulle få traktamente. Det skulle vara väldigt tight med pengar med det skulle funka. 3 DAGAR har David legat ute. Och då med folk som vägrade prata med honom.
När David frågar hur det kommer bli nästa vecka får han aldrig något ordentligt svar. Det verkar som att han kommer få fortsätta jobba i Örebro och göra det jobbet som den andra anställda killen får betalt för.

Det här känns lite som bluff och båg. Men för tillfället är det det enda "jobb" han har. Så vi fortsätter kämpa. Men jag blir så trött, och jag känner mig så maktlös, och ständigt ständigt denna oro. Vad kommer hända i framtiden?
Jag tror inte att David kommer bli anställd efter praktiken. Jag tror att vi håller på att bli lurade.

Jag vill inte bo i den här jävla stan mer. Vi har noll trygghet här. Men eftersom jag gärna vill bli klar med min utbildning så är vi fast här i några år till.

Helvete.

2010-06-16 @ 16:15:07

(0)

Min underbara knäppkatt

Min "lilla" tjockiskatt Lyon ligger och sover brevid mig. Han har rullat över på rygg och sträckt ut sig. Riktigt tröttis idag. Det bästa är att han inte ens orkat dra in tungan. Hahahaha.

Jag älskar när katter glömmer tungan utanför. :D

2010-06-16 @ 11:35:52

(0)

och så inser jag...

...att jag inte vill bo här.

2010-06-15 @ 12:51:18

(0)

nej jag har inte lust

Jag har inte lust att logga in på facebook. Jag har inte lust att logga in på msn. Jag har egentligen ingen större lust att vara social. Jag vet inte vad denna plötsliga sinnesstämning kom från. Jag funderar på om det kan vara för att jag inte mår så fysiskt bra just nu kombinerat med att vi bara väntar på att sommaren och halva hösten ska gå så att vi kan få vår ekonomi på fötter igen och att denna sommaren kommer vi få väva en kokong runt oss och jag kommer mest bara sitta i min soffa och David kommer antingen vara ute och jobba (vilket nästan kostar mer än han tjänar) eller sitta hemma med mig och uggla.
Sommaren verkar bli en ganska fin och solig sommar (nåja, med undantag från höstvädret igår) men det enda vi önskar är att den ska gå fort. Det känns synd. Men så är det.


Just nu är jag allmänt less. (och ledsen) Nu drar jag ner rullgardinen en stund och gömmer mig.


Ni kan alltid nå mig på mobilen. Jag har den inte alltid i närheten så jag kanske inte hör om ni ringer, men sms funkar...

2010-06-13 @ 12:43:39

(0)

Men jävla vaxpropp !

Jag blir så trött.. vaxproppen är tillbaka och min hörsel på vänsterörat är obefintlig. Nu går jag snart till läkaren och ber dem plocka bort den !

Annars hade jag en jättetrevlig vecka i Trollhättan. Det var supermys att få träffa er där nere och nu ser jag fram emot att ni kommer upp och hälsar på mig :)

2010-06-12 @ 15:53:33

(0)

Nu passar jag på

David har åkt på jobb :( Det känns lite jobbigt men imorrn drar jag till Thn och passar på att umgås med mina försummade vänner som jag saknar... ;)

Så nu är det disk och städ som gäller, för jag hatar att komma hem, efter några dagar borta, till en smutsig och stökig lägenhet. Och för inspirationen har jag satt på en cd. ( oooh... jag är så gammalmodig :P )

Så eftersom David inte är här passar jag på att frossa i mina Magnus Uggla skivor som INTE uppskattas annars :P HAHAHA... när katten är borta dansar magnus uggla på bordet :P

2010-06-06 @ 16:11:25

(0)

Vad skulle jag vinna på det ?

Läste nyss ett blogginlägg som handlade om en kommentar som bloggägaren fått. Tyckte att det var ett ganska roligt inlägg, av massa olika anledningar. Ett telefonsamtal senare tyckte jag att det hela var ännu roligare men samtidigt lite besvärande. Tydligen var jag en av kandidaterna på misstänkt-listan över vem som kunde ha skrivit det. Det tycker jag är lustigt, och konstigt. Jag har absolut inget att vinna på att lämna en sådan kommentar. Jag kan tänka många olika saker om folk men jag har bättre uppfostran än att skriva långa långa hatkommentarer. Om bloggägaren inte tror mig kan hon ju kolla upp ip-adressen till den som skrivit blogginlägget. Såvida inte den andra misstänka också bor i Örebro så borde man med uteslutningsmetod kunna räkna ut vem som skrivit :)

Men bara för att jag inte tycker att jag har något att vinna på att skriva en sådan kommentar så betyder inte det att jag är rädd för att säga vad jag tycker :P Men jag tänker inte göra det utan att ha blivit tillfrågad, så om någon är nyfiken på vad jag tycker om dem så får de helt enkelt fråga :D

Ibland undrar jag hur folk tänkt när de skrivit vissa saker, och då frågar jag det :) Ibland tycker jag att folk beter sig illa och då säger jag ifrån. Ibland är det inte min sak att säga något och då kan det bli ett blogginlägg istället för att få ventilera vad jag tänker på.

2010-06-05 @ 18:43:08

(0)

ibland drabbas jag också av en form av storhetsvansinne.

Den sista tiden har jag kännt mig lite... vassare på något sätt. Lite mer misstänksam mot alla. Lite mer skeptisk till vad folk säger till mig. Och det började med vissa människor men har nu spritt sig till att jag i mitt huvud ifrågasätter allt jag får höra och värderar om jag tror att det är sant eller inte.

Det låter nog värre än vad det är, för jag tycker fortfarande om mina vänner och vill fortfarande umgås och prata och dricka kaffe och så precis som vanligt :)

Men jag blir lite trött när vissa historier inte går ihop...

2010-06-04 @ 11:30:50

(0)

är jag hård och grym?

Jag vet att jag tidigare nämnt att jag är rädd att jag inte kan behålla vänner. Men idag har jag fått reda på att två av mina kompisar/bekanta har återupptagit kontakten med någon som de nyligen valde att bryta med av olika anledningar.

Detta förbryllar mig.

Jag saknar ibland de vänner jag förlorat eller tappat kontakten med. Men jag skulle aldrig få för mig att krypa för dem när jag inte gjort något fel? Att man som vänner grälar ibland, det händer. Men när det blir så infekterat att man väljer att säga upp vänskapen. När man inte längre ser personen som sin vän. Varför gå tillbaka då?

Jag kanske är hård och kall och grym för att jag inte kan förstå varför man vill gå tillbaka till någon som gjort en illa? Jag kanske är onödigt envis när jag inte tänker be om ursäkt för att "rädda" en relation. En relation som ändå aldrig kommer bli som förut eftersom man redan befunnit sig i situationen då man inte längre ser den andra som en vän.

Jag är den första att erkänna att:
Jag tycker inte om att förlora vänner.
Jag tycker inte om att gräla.
Jag vill helst att alla ska tycka om mig. 

Men jag anser mig ha så pass mycket självrespekt att jag inte krälar för någon som jag inte ens tycker om längre? När en vänskap är över för mig så är den över. Då slickar jag mina sår. Är ledsen en stund och går vidare. Jag behöver inte folk som snackar skit om mig, utnyttjar mig på olika sätt eller stjäl min energi. Jag har slösat tillräckligt mycket av min tid och min energi på att umgås med just sådana personer under min uppväxt. Tänkt att jag inte kan få några bättre vänner än de som mobbat mig. Känt att jag kanske inte var värd mer? But what doesn't kill you makes you stronger. Idag anser jag att jag är en tillräckligt stark person för att inse att jag förtjänar mer. Jag förtjänar att må bra och jag förtjänar att omge mig med personer som berikar mitt liv. 

Just nu sitter jag och funderar på om dessa två personer i min omgivning som valt att "gå tillbaka" till (förlorade?) vänner verkligen varit ärliga mot mig? Kanske var det så att de i ilskan och känslostormarna inte alls menade vad de sa? Kanske ville de bara gnälla lite? Det är helt ok. Fast nästa gång vi hamnar i en sådan sits så blir jag gärna informerad om detta. För när jag agerar bollplank och ni kommer till mig så bryr jag mig om er, på riktigt. Jag blir bekymrad för er, lider med er och blir arg när folk gör er orätt. Behöver ni ha mig som bollplank för att få gnälla av er så funkar det också, men säg då inte att ni vill bryta kontakten när ni inte vill det egentligen. För jag litar på vad mina vänner säger till mig och ger råd och stöd utefter det.

tack på förhand.

2010-06-01 @ 23:57:04

Min profilbild

Här kan du skriva något om dig själv.

Kategorier

Senaste posterna

Länkar

Arkiverat

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Ut odio. Nam sed est. Nam a risus et est iaculis adipiscing. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Integer ut justo. In tincidunt viverra nisl. Donec dictum malesuada magna. Curabitur id nibh auctor tellus adipiscing pharetra. Fusce vel justo non orci semper feugiat. Cras eu leo at purus ultrices tristique.