(0)

Min dag

Klev upp kvart i sju, åkte till skolan halv åtta, föreläsning "anpassning av miljö" 8.15-11.30, VFU-info 11.30-12.00, Lunch och sedan arbete med case Mia till 18.00, hämtad av Sofie och Johan 18.30, åkte hem och åt pizza, kollade blackboard och jag kommer fortfarande inte åt min kurs, insåg att jag inte kan göra så mycket mer idag, sitter som en broccoli i soffan och gör INGENTING !


Mer intressant bloggande har jag inte kapacitet till idag. Det kräver nämligen att man tänker... och nu ska jag inte tänka mer idag... alls...


*stänger av*

2011-08-31 @ 20:23:50

(0)

bloggdravel i punktlista

  • Bara 3 dagar kvar innan jag får pussas och kramas med mina pojkar
  • Jag gillar ett glas vin såhär på kvällen
  • Home away from home är oslagbart. Särskillt när man får matlådor med sig till skolan <3
  • Idag har jag lärt mig massor i skolan, som jag säkert kommer ha glömt nästa vecka
  • Jag hade massa saker jag tänkte skriva om... men de försvann..

 

2011-08-30 @ 20:38:24

(0)

ångest

Ringde hem. Theo var ledsen i bakgrunden. Det skär i hjärtat. :(

2011-08-30 @ 19:04:08

(0)

Skolsvängen igång igen

Efter en dag av korvstoppning deluxe så slappar jag nu i sofies soffa framför en film, med datorn i knät, ett glas vin på bordet framför mig och ostbågar i sofies knä på bekvämt plockavstånd. Känner mig helt sluuuut i huvudet och saknar Theodor så mycket att jag kan lägga mig ner och bli apatisk tills jag får kramas med honom igen. Jag saknar David också för den delen ;) Fast vi har ju varit ifrån varandra förut så det är lite lättare att hantera, och dessutom kan jag ju prata med honom i telefon.

Nu ska jag kolla på "hur många lingon finns det i världen" och dega...

Imorrn är det skola igen.

2011-08-29 @ 20:22:30

(1)

Efter en ofrivillig bloggpaus

...har jag nu en liten stund att uppdatera om vad som händer i mitt liv.

Sak 1: Vi trivs jättebra i Uddevalla. Det känns än så länge som vi gjorde rätt i att flytta dit. Jag hoppas att vi fortsätter att känna så.

Sak 2: Vi har inget internet. Efter en del samtal till bredbandsbolaget där vi fått höra än det ena än det andra så har vi fortfarande inget internet. De lovar runt och håller tunt. Jag sa till dem i de senaste samtalet dit att jag vill säga upp skiten. Men jag har inte fått några papper om det heller.

Sak 3: På måndag börjar skolan igen och jag har full panik. På måndag måste jag vara på skolan klockan 9 på morgonen och sedan är det föreläsningar och grupparbeten på campus hela veckan. Lustigt. Jag som trodde att när man läste på distans så kunde man bo vart som helst. Jag visste att jag skulle få åka upp för en del obligatoriska moment men jag visste inte att jag skulle åka upp redan NU. Jag är inte redo att lämna mitt barn i 5 dagar. PANIK ! *gråta gråta gråta*

Nu ska jag kolla upp vad stadsnätet kan erbjuda för internet till mig och sedan ska jag åka hem och krama Theodor och David och inte släppa dem förräns jag måste åka till Örebro på söndag. Usch.

2011-08-26 @ 14:27:24

Min profilbild

Här kan du skriva något om dig själv.

Kategorier

Senaste posterna

Länkar

Arkiverat

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Ut odio. Nam sed est. Nam a risus et est iaculis adipiscing. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Integer ut justo. In tincidunt viverra nisl. Donec dictum malesuada magna. Curabitur id nibh auctor tellus adipiscing pharetra. Fusce vel justo non orci semper feugiat. Cras eu leo at purus ultrices tristique.