(1)

Namnsdag

Grattis till mig.

Veckan och helgen var tokigt kul. Karin var här ons-lör. Mycket mysigt och mycket tramsigt. Precis som det ska vara  :P

Partaj på fredag och lördag. Jättetrevligt båda dagarna. :)

Mycket lyckat men nu är det tillbaka till vardagen igen.En symbolisk puss på min underbara kusin <3

2010-02-28 @ 21:12:33

(0)

Tänk om

Tänk om alla i Örebro körde runt med sommardäck året runt. Då skulle det nog för tillfället se ut något liknande det här:

http://www.youtube.com/watch?v=dooKpdIwwR4&NR=1

Hysteriskt roligt och lite läskigt på samma gång.. HAHAHA

2010-02-24 @ 14:17:49

(1)

En öde Ö(rebro)

Jag hoppas att Karin kan komma imorrn. Jag känner mig lite ensam. Om hon hade varit tvungen att ställa in p.g.a att det dök upp massa saker i livet är väl en grej. Men att hon inte kunde komma i helgen för att hon faktiskt fysikt inte kunde för att det inte gick några tåg känns ledsamt. Det känns som att jag är strandsatt. Som om jag sitter på en öde ö. Jag hoppas hon kan komma imorrn.För övrigt har jag minskat i midjemått.
Följ min viktminskning på http://melanye.blogg.se/lchf

2010-02-23 @ 19:17:44

(0)

AAARGGHH

Jag är så frustrerad att jag mår lite illa... jag vill inte bara sitta här. Jag behövs ju.

Planerna inställda i sista sekunden. SUGER ! jag är inte så bra på att hantera så stora förändringar på så kort tid.

Jag har en vän som behöver mig i en annan del av landet. MEn jag sitter här i min lägenhet och kan inte komma någonstans. JAg är så frusterarad att jag inte vet vart jag ska ta vägen... AAAAAAAAAAHhhhhhhhhhhhhhhh

2010-02-19 @ 16:51:46

(0)

for your entertainment

Är det någon mer än jag som gillar lolcats ? Enligt mig, bästa medicinen mot nedstämdhet !

Vad är en lolcat frågar du kanske ? Då rekommenderar jag den här länken:
http://sv.wikipedia.org/wiki/Lolcat

Bilder hämtade från http://www.icanhascheezeburger.com


2010-02-18 @ 14:28:35

(0)

back on track

har sovit
försvarmekanismerna är tillbaka

2010-02-18 @ 10:38:16

(0)

Jag vill skrika och älska

Längst inne i mitt huvud finns det tankar som jag inte orkar tänka.

Inte vågar inte orkar inte vågar inte orkar.

Jag känner ett behov av att skrika. Högt och ljudligt.

SE MIG ! älska mig...


imorgon kommer jag tycka att jag är fånig, imorgon, när jag sovit och låtit mina försvarsmekanismer sätta igång igen.

Just nu är jag blottad och sårbar. och jävligt självisk

det-styrd som freud skulle säga.

just nu, jävligt det-styrd.

klappa mitt ego. säg att du älskar mig.

ibland skrämmer jag mig själv.

2010-02-17 @ 23:47:38

(0)

existentiella frågor

Ibland blir jag nyfiken på hur folk ser mig... på riktigt.
Ibland blir jag nyfiken på hur bra folk känner mig... egentligen.

Ibland blir jag nyfiken på hur folk minns mig. Vad de tänker på när de tänker på mig. Om de minns mig...

2010-02-17 @ 22:26:22

(1)

paus i pluggandet

Jag sitter och pluggar kognitiv psykologi. Duktig maria!
Men tog en liten paus och började fundera på min vikt. Så jag tänkte att jag skriver ett snabbt inlägg för att få ur mig mina tankar så att jag effektivt kan gå tillbaka till mina böcker sen.

Jag var svag idag och köpte en liten cola. Kände att jag behövde någon motivation för att plugga. Liten belöning för mig själv. Annars kör jag fortfarande på LCHF. Jag känner själv att magen redan blivit lite mindre. Jag tror att det fungerar. Har inte heller haft ont i magen på flera dagar. Det känns skönt.

Mitt mål är att jag ska kunna komma i mina vita jeans igen. Mitt delmål är att jag ska kunna komma i mina svarta jeans igen. Jag försöker att inte bry mig så mycket om vad vågen säger men det är klart att jag egentligen tänker på det också.
När jag vägde mig sist så stod vågen på 70kg. Jag gillar inte det. Mina egna tankar om målvikt är att jag vill komma under 60. Om jag kan komma ner till 57-58 så skulle jag vara nöjdare. Drömmen skulle vara att komma ner tll 51 igen för när jag vägde det så trivdes jag rätt bra med min kropp. Men om jag ska vara realistisk så lär inte det hända. För sist jag vägde så mycket så var jag 17-18 ungefär. Kroppen ändras ju när man kommer ur puberteten. En liten intressant tanke är att när jag var 13 så vägde jag 49. När jag var 18 så vägde jag 51. På fem år gick jag alltså bara upp 2 kg. sedan jag kom hem från australien (2008) har jag gått upp 12.

Men nu hoppas vi att det är på väg nedåt. LCHF - here we go!

För att följa min resa med lchf. Kika in på http://melanye.blogg.se/lchf

2010-02-16 @ 14:33:11

(3)

Dagens uppdatering

Jag och make sitter och kikar på "häxorna i eastwick". Speciell film. Ganska bra. :) Jack Nicholson, Cher, Michelle Pfieffer och Susan Sarandon i något yngre upplagor. Klassad som skräck-komedi. Det vet jag inte om jag håller med om. Fast hur jag skulle klassa den vet jag inte heller...

Jag sitter dessutom med revaxör i båda öronen. Tänkte försöka förhindra att jag får en sån där supervaxpropp i örat som jag hade i december. Jag var döv på ena örat i flera dagar. Inte kul. Så vax; be gone !

Imorrn är det alla hjärtans dag... vilket betyder att idag är det 12 år sen mormor dog. Jag saknar henne.
[ok, tekniskt sett är det redan alla hjärtans dag, men jag har inte lagt mig än så det räknas inte.]
~update... några minuter senare:

Kollade just på statistiken för min blogg. Något mycket märkligt hände den 8/2. Jag har 47 sidvisningar. 47 ! på 6 besökare...

Någon som blev lite tillfällig stalker ? Någon som vill ge sig till känna ? Någon som tyckte det var en kul idé att kolla på min blogg 40 ggr på en och samma dag ?

jag är konfunderad...och nyfiken :) ~2010-02-14 @ 01:15:59

(0)

Blodprov

Var på sjukhuset igen. Tog blodprov igen. Gjorde ont idag.

Fick precis svar från sjukhuset. Mitt Hcg-värde är nere på ca 200. (jmf drygt 600 i måndags då jag fick sprutan)
Cellgiftet funkade!

Tack och lov !!!

Det funkade.

Åh, vad skönt !

2010-02-12 @ 13:07:37

(1)

Middag

Dagens kulinariska mästerverk blev en tackopaj på LCHF-vis med hemmagjord guacamole. Om nom nom.

(erkänn att du är lite impad, sofie ;)

2010-02-11 @ 19:37:55

(1)

panik

jag har ont i magen igen
vänster sida igen
väntar på att kvinnokliniken ska ringa mig
jag är så rädd

2010-02-10 @ 12:42:00

(0)

hemma från sjukhuset

Hormonet hade ökat. Nu har jag fått en spruta med cellgift. Jag ber till högre makter att den ska funka. Att jag slipper komma tillbaka för mera sprutor.

Till alla som läser detta: Snälla be med mig. Be till vad ni känner er bekväma med. Be för mig att det löser sig nu. Jag orkar inte mer.

2010-02-08 @ 15:33:06

(0)

Min längtan

Just nu är min längtan efter ett barn så stark att jag bara vill gråta.

Inatt blev min svåger och svägerska föräldrar till en liten pojke. Jag är så glad för deras skull. Vi fick ett mms och han var så söt och jag hoppas att de njuter av att vara föräldrar.

Min egna längtan känns idag lite svår att hantera. Jag sitter vid datorn i hopp om att någon ska logga in som jag kan prata bort en stund med om allt och inget. Någon som kan få min på andra tankar. Men det är tyst och tomt. Alla har bättre saker för sig idag.

Min hals och mitt bröst drar ihop sig. Av ångest, av sorg. Jag fick ett plus på stickan. Jag testade positivt. Men just nu känns ett barn så långt bort. Som en omöjlighet. Jag är redan rädd att samma sak ska hända nästa gång jag skulle bli gravid, och nästa och nästa och nästa.

Jag orkar inte. Jag är så avundsjuk att jag mår fysiskt illa.

2010-02-07 @ 12:40:09

(1)

Min älskade mamma

Jag berättade för mamma idag om vad som hänt.

När jag plussade så blev jag genast orolig för hur hon skulle ta det. Hon har aldrig varit en sådan person som tjatar om barnbarn, snarare tvärtom. "vänta med barn!" Jag hade inte tänkt att säga något till henne innan v. 12.

När det nu gick åt helvete så visste jag inte hur jag skulle berätta det heller. Men jag tänkte att det nog var bättre att berätta det än att låta bli. Jag har ju trots allt skrivit om det här på bloggen och även om hon inte har min bloggadress så fanns ju risken att någon annan i hennes omgivning skulle läsa det, och kanske anta att hon visste, och därmed prata om det med henne. Det skulle kännas hemskt elakt att låta henne få veta på det sättet.

Så jag bad henne att sätta sig ner. Sedan berättade jag allt som hänt. Jag bad henne att inte komma med moralpredikan om att det är dumt att skaffa barn när man pluggar och inte har så bra ställt men hon sa att det var inte alls så hon tänkte. Att om jag och David vill ha barn så är det självklart att hon stöttar oss i det. Hon blev ledsen för vår skull att det inte gått bra och hon sa att nästa gång vill hon gärna få reda på det innan v.12. Att hon vill vara en del i vårt liv och att hon stöttar och hjälper oss i de beslut vi tar.

Det var så skönt att få höra det. Jag älskar min mamma. Hon är världens bästa! <3

2010-02-06 @ 16:16:30

(0)

dagen då jag inte är gravid

Ytterligare besök på sjukhuset idag. Nu är det i alla fall bekräftat att jag INTE är gravid. I alla fall inte på ett normalt sett. Det kan vara ett utomkvedshavandeskap men i så fall ska det fixas på måndag. Cellgifts-injektion. Låter väl mumsigt ?

Två tydligt positiva test i förra veckan, efter misstanke om graviditet när mensen var sen. Vissa symptom som tydde på att det skulle vara positivt.

I helgen, mindre blödningar och ganska ont på ena sidan magen.

Idag. Inte gravid.

Just nu är jag bitter. Jag gråter och struntar i det om vartannat. Jag känner agg mot barn, mammor och gravida. Varför kunde inte jag också få tillhöra den skaran av människor? Men det kommer gå över. Jag ska tillåta mig själv att deppa idag och imorrn får det vara bra igen. Jag vill inte ha medlidande. Jag behöver inte spela offer och tycka synd om mig själv för alltid p.g.a det här.

Men just idag är jag ledsen.

2010-02-04 @ 12:56:07

(0)

en dag till avklarad...

Mycket stressande dag idag. Jag kan/vill inte förklara närmare. Men inga direkta dåliga nyheter och inga bra heller. För er som inte riktigt förstår så ska jag förklara lite senare. När jag fått ordning på saker och ting.

2010-02-02 @ 18:59:23

(2)

rädd

Jag är väldigt rädd just nu... Jag skulle vilja skriva varför, men det kan jag inte. Jag orkar inte. Jag vill att det ska bli morgon. Jag vill veta vad som händer.

2010-02-01 @ 22:59:36

(1)

Fjantig

Jag vill bara skriva ett högst subjektivt inlägg om att min man är världens bästa!

Jag blir ompysslad när jag inte mår bra och han är så go och snäll och söt och alldeles, alldeles underbar !
<3<3<3<3<3<3<3<3

Jag vet att jag är fjantig och att ingen annan antagligen ser denna fantastiskhet (ja, det är ett ord, jag uppfann det just) men jag ville bryta in mellan mina ofta så deppiga blogginlägg och påminna mig själv om att jag är lyckligt lottad :)

2010-02-01 @ 17:17:56

Min profilbild

Här kan du skriva något om dig själv.

Kategorier

Senaste posterna

Länkar

Arkiverat

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Ut odio. Nam sed est. Nam a risus et est iaculis adipiscing. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Integer ut justo. In tincidunt viverra nisl. Donec dictum malesuada magna. Curabitur id nibh auctor tellus adipiscing pharetra. Fusce vel justo non orci semper feugiat. Cras eu leo at purus ultrices tristique.