(1)

bloggen blir lidande

Jag stressar och stressar och stressar. När jag inte stressar om något så kollapsar jag i soffan under min nya favoritfilt och somnar oftast. Och sen är det ju skola...

Det känns som att jag borde blogga mer regelbundet. Men samtidigt så vill jag inte skriva inlägg i stil med "Hej. Nu dricker jag kaffe. Idag snöar det. Hejdå" och eftersom det inte händer så mycket just nu så får det bli bloggtorka...

Som den storbloggare jag är får jag väl be om ursäkt till mina ca 10 bloggläsare ;)

Jag kommer tillbaka.

Jag kan bjuda på en somrig bild så länge:
2010-11-30 @ 10:55:18

(0)

pliktskyldig uppdatering

Det händer inte så mycket just nu. Eller joo... det gör det ju visst. Men det är massa stress och annan skit. Och roliga saker också så klart. Jag fick VG på senaste tentan. 41,5 /44p. Jag är mycket stolt över detta... På fredag åker vi ner till göteborg för att hälsa på svärmor & co. Det ska bli trevligt.

En annan inte lika rolig sak är att jag är förkyld och att min livmoder idag bestämt sig för att ha ett sammandragningsmaraton. Men det känns nog något bättre nu än vad det gjorde för några timmar sedan så jag hoppas att det ger med sig snart.

Annars skola skola skola, stress stress stress, blanketter blanketter blanketter, stress stress stress, förvirring förvirring förvirring...

2010-11-24 @ 20:18:11

(0)

En naken sanning om mig

Jag är livrädd för att dela med mig till folk vad jag faktiskt känner.

Jag kan vara väldigt öppen om erfarenheter jag varit med om, men när det gäller mina känslor om något så är chansen stor att du inte har en aning om vad jag egentligen tycker för det vågar jag inte säga. Jag kan givetvis dela med mig av mina känslor som inte spelar någon roll, som att skolan är tråkig eller att jag verkligen inte gillar ärtsoppa. Eller att jag inte tycker om när någon är dum mot mig.

Jag är konflikträdd. Så, nu är det sagt.

För att jag ska våga ta upp med dig hur jag känner så måste jag stöta bort dig först. Och när jag väl stött bort dig är skadan redan skedd.

Detta gäller alla. Både mina närmaste och mina ytliga bekanta.
För er som är nära, som jag på något sätt släppt in så kan ni vara säkra på att jag inte alltid är så ärlig mot er. För er som är bekanta med mig så kan ni vara säkra på att jag struntar i att berätta om något tynger mig (på riktigt)

Jag ljuger givetvis inte för er. Jag bara undanhåller information om mig själv.
Och varför detta ?
Ja, för en annan hemlis som inte så många vet om... Jag litar inte på någon. alls...

Jag har testat att vara öppen nu det sista. Jag försökte vara öppen med min vän S häromdagen. Idag var jag öppen mot min man. Jag testar hur det känns. Det känns inget bra...Jag vill inte och tänker inte ge bort något av mig själv som du kan använda mot mig. Jag tänker inte ge dig chansen att såra mig. Och även om du inte tror att du vill såra mig så litar jag inte på dig. Mina erfarenheter har lärt mig att bara dela med mig av ytliga saker. Som inte spelar någon roll om du vet.

Om detta gör att jag blir en väldigt ensam person ? Ja, absolut. Jag känner mig ensammast i världen. Men eftersom det inte känns bra att vara öppen så får jag väl ta det onda med det goda. Jag vågar i alla fall erkänna mina brister här på bloggen.

2010-11-16 @ 17:20:25

(1)

Men det är väl typiskt ?

09:45
Bara för att jag igår konstaterade att jag lyckats hålla mig frisk genom hela graviditeten så är jag nu sjuk. Det är väl så jävla typiskt ? Jag har ont i halsen som en galning och känner mig allmänt slö i hela kroppen. Kan vara för att jag vaknat femtielva gånger inatt av att jag hade ont i halsen. Jag har varken tid eller ork med detta!

David är iväg och köper nyponsoppa för tillfället. Han har också ont i halsen men vi hoppas att hans immunförsvar är bättre än mitt. Dessutom har han insomnia och har lyckats med bedriften att inte sova alls i natt... igen...

Vi är ett trasigt par... :(


[11:30 edit: JÄVLA FÖRBANNADE SKITHALS ! JAG HATAR ATT HA ONT I HALSEN OCH JAG VILL INTE VARA SJUK ! JAG VIIIIIILLLL INTEEEEEEE !!!!!! *lång rad av könsord, svordomar och andra otrevliga ord*]

2010-11-14 @ 09:39:09

(0)

Snö, telefoner och BMI

Jahapp. Snökaos i Örebro idag. Bussarna blev inställda för att de tydligen inte kan köra när det är lite snö. Nu ska de enligt uppgift rulla igen men inte efter tidtabell utan trafikchefen har sagt i tidningen att man helt enkelt får gå ut och vänta på bussen. Detta är ju ett skämt... Det kommer snö varje år. Ibland mer, ibland mindre. Hur i hela friden kan man bli överraskad av detta? Hur kan man inte ha bussar som klarar snö? Ja jisses.

Imorrn hade jag tänkt att åka till NetonNet för att se om jag kan lämna in min telefon som flippar ur med jämna mellanrum. Den typ tappar mottagning utan att det syns. Allt ser normalt ut men det går inte att ringa eller skicka sms och man kan inte komma fram till mig och inga sms kommer fram. Det brukar funka att starta om telefonen för det mesta, men inte alltid. Det luriga är ju som sagt att det inte syns något konstigt med telefonen när den blir sån så det är stor risk att jag missar viktiga samtal. :( Nej, mycket besviken på detta då jag bara haft telefonen sen i april ! Och den började krångla såhär i juli...

Pratade med vännen S i telefon förut och vi pratade lite vikt och bmi. Jag blir lite ledsen på henne när hon kallar sig själv för tjock för det är hon verkligen inte. Hon krymper för var gång jag ser henne tror jag. Men det är väl alltid så att man i spegeln ser något annat än vad andra ser. Och jag tror bestämt att det kan gå åt två håll. Att man själv ser en snygging där andra ser någon som definitivt behöver gå ner i vikt. Jag läste också en lite kul tråd på familjeliv som hette "varför är du överviktig?" Där fanns allsköns bortförklaringar och många som erkände att de helt enkelt bara var lata. Jag tycker att det ska bli lite spännande att se vilken vikt jag hamnar på innan jag ska till att föda, och i vilken takt jag går ner de kilona sedan. Jag vet med mig att jag kan vara lat ibland, men jag skulle aldrig vilja låta mig själv förfalla. Kroppen mår inte bra av att vara överviktig och jag sätter en viss stolthet i att se hälsosam ut (läs: snygg ;)

Nu ska jag strax ta min lilla bebisbula och krypa ner i sängen. Imorrn är det en ny dag, med nya tag och mera plugg. Hu Hu.

Godnatt :)

2010-11-10 @ 00:04:53

(0)

En måndag

Jahapp. Skola igen. Ny kurs. Skulle anmäla mig till en arbetsgrupp igår på blackboard samtidigt som jag pratade med Kristina i telefon. Hon anmälde sig och en sekund senare hade en annan klasskompis hunnit anmäla sig så gruppen blev full. Nu får jag jobba med folk jag inte känner och det känns ju ganska kasst faktiskt. Tro det eller ej men jag är faktiskt rätt blyg/reserverad/obekväm med nytt folk. Min man och mina "vanliga" kompisar tror mig inte alls när jag påpekar det men det är en jävla skillnad på att vara hemma och privat och att vara i skolan.

Usch.

Nåja, bara några veckor kvar på kursjäveln.


Såg bilder på facebook förut på mina vackra vackra kusiner och insåg (igen) att de fick snygg-generna. Jag hoppas att mina barn blir snyggare än mig.

Nu ska jag slänga in en maskin tvätt... måste komma ikapp...

2010-11-08 @ 10:27:41

(0)

Eventless

Det händer typ ingenting just nu.

Jag går i skolan, är gravid, städar hemma, pluggar, dricker kaffe med sofie, fikar med gravidtjejerna...

Mycket saker snurrar i huvudet och mycket saker vill jag hinna med och ställen jag vill åka till och folk jag vill besöka. Men trots att det känns som att det är en evighet kvar av året så känns det som att tiden inte kommer räcka till och framförallt inte pengarna. :( Det känns skit.

Jaja, nu ska jag gå och handla mjölk. Och sedan ska jag göra gröt, för det var så längesen.

2010-11-07 @ 11:21:46

(0)

jag gillar inte att bli lurad :/

För några dagar sedan så ringde det en säljare från bredbandsbolaget. Han undrade om jag var intresserad av digitaltv. Njaa, svarade jag. Jag är rätt nöjd med de kanaler jag har. Han frågade vilka jag hade och jag svarade att jag har det vanliga grundutbudet så att säga. Då menade han på att det var mycket bättre med digitaltv. Och vips så hade jag gått med på erbjudandet som i sig inte var så dåligt. Gratis i ett år förutom kortavgiften en gång i halvåret på 299:- Men så bjöd de på två månader gratis bredband. Ja, sagt och gjort så gick jag med på detta och så frågade jag vilka kanaler som ingick. Svaret jag fick var "Ja, det är typ jättemånga kanaler asså. Filmkanaler och HD-kanaler och jättemånga andra."

Ja, men det lät ju jättebra.

Sedan gick jag in och kikade på deras hemsida och tyckte att det verkade konstigt att det erbjudande som jag nyss gått med på bara verkade inkludera grundutbudet, fast utan kanal 10.

Idag fick jag hem papprena från bredbandsbolaget och inte heller där stod det vilka kanaler jag tackat ja till, så jag ringde kundtjänst och frågade.

Nejdå, det var bara de vanliga 14 kanalerna. SOM JAG REDAN HAR !
Nej, jag har inte lust att betala kortavgift för kanaler som annars ingår i hyran. Så jag ångrade köpet och väntar nu på att få hem ett brev där det står vart jag ska skicka tillbaka papprena.

Från och med nu kommer jag alltid alltid svara "NEJ NEJ NEJ!!!!! när jag blir erbjuden någonting över telefon eller av någon lömsk säljare på stan eller i affär eller någon annanstans. Jag tycker inte om att bli lurad !

2010-11-04 @ 17:46:05

(0)

Höststorm och tentaplugg

Utanför blåser det som bara den. Det är dagar som denna då man vill sitta inne och mysa. Filt och bra bok och varm choklad. Det är grått och mulet och regnet hänger i luften, men det gör inte så mycket, jag ska bara sitta inne ändå. 
Min dag idag är fylld med tentaplugg och det är mindre kul. Men snart är tentan över.

Snart är året över.

Snart är terminen över.

Snart är graviditeten över.

:)

Jag hoppas också att det relativt bra humör jag är på idag håller i sig. Jag tycker inte om att vara ledsen, men jag vet ju att det alltid blir så runt den här tiden på året. Jag kan leva med det.

2010-11-03 @ 12:33:39

(0)

En snabb gravidfundering

Trots att jag inte gillar att siffrorna på vågen ökar (men ja, jag vet att det ska vara så när man är gravid :P ) så är jag ändå rätt nöjd med att jag än så länge bara gått upp 8 kg. Och all vikten sitter på magen och brösten. Jag har visserligen unnat mig en del skräpmat (vi skyller på bebisen, det är den som vill ha onyttigheterna...) men kan fortfarande ha många av mina kläder jag hade innan jag blev gravid, även om vissa tröjor blivit aningens kortare. Det känns som en bra grund för att lyckas gå ner gravidkilona sedan :D
Beach 2011 here we come...

2010-11-01 @ 00:34:23

Min profilbild

Här kan du skriva något om dig själv.

Kategorier

Senaste posterna

Länkar

Arkiverat

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Ut odio. Nam sed est. Nam a risus et est iaculis adipiscing. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Integer ut justo. In tincidunt viverra nisl. Donec dictum malesuada magna. Curabitur id nibh auctor tellus adipiscing pharetra. Fusce vel justo non orci semper feugiat. Cras eu leo at purus ultrices tristique.