(0)

Glöm mig

Jag önskar att mina gamla bekanta kunde glömma mig. Prata inte om mig. Kontakta mig inte. Jag flyttade, ut ur stan och ut ur era liv. Jag har inget att tillföra er längre. Jag är inte längre en bra vän. glöm mig. Jag bryr mig inte om er längre och jag kräver inget från er. Bara glöm mig.

Jag mår dåligt. Jag har ångest. Jag är så rastlös och tårarna finns hela tiden precis under ögonlocken. De bara väntar på att få bryta fram. Jag orkar ingenting just nu men måste koncentrera mig på att klara skolan. Jag måste komma igång. Bli bekant med klasskamraterna. Jag vill lära känna någon så att vi kan ta en fika, luncha ihop. Mer behöver jag inte just nu.

På fredag kommer han hit och då hoppas jag att bitarna faller på plats. Jag är så rädd. Jag vet hur jag vill att mitt liv ska se ut. Jag måste kämpa. Jag måste vara stark men jag vet inte var den styrkan skulle komma ifrån. Jag tänker ge mig fan på att få som jag vill.

De val jag gör är mina och ingen annan behöver bry sig. Jag kanske inte verkar logisk men jag vet vad som gör mig glad. Man kan aldrig skydda sig mot besvikelser och tårar. Oavsett hur man gör så finns de där, väntandes runt hörnet.

Döm mig inte. Glöm mig.

2009-08-30 @ 18:34:16

(1)

Hysteria

"och när paniken bryter ut
ler du svagt och viskar till mig
du, är värd att dö för.
men mot gummi, glas och metall.
betyder ett mirakel inget alls."
                                                      / 747 - Kent

Nu har paniken brutit ut. Jag ser mig omkring och det känns som om jag tagit mig vatten över huvudet. Jävlar vad jag har mycket saker. AAAAAARGHHHHHH !!!! Sovrummet är en enda röra och jag vet inte vart vi ska få plats att fälla upp nya flyttlådor ?!?!?!

Tack och lov att jag har han som håller mig vid mina sinnens fulla bruk och kramar om mig och förklarar att vi kommer klara det här och att det alltid ser värre ut än vad det är ! Han som viskar till mig att jag är värd att dö för. Med honom klarar jag mig nog utan ett mirakel, för det skulle inte hjälpa ändå...

2009-08-22 @ 16:48:04

(0)

Enough

You are gone now. I do expect some sort of reply from you, but I dare you to try and fight me. I have ammunition and I will use it. You made your bed and now you must sleep in it. You are not my problem anymore. I am a new person now and I don't have room for you in my life.

2009-08-18 @ 23:11:04

(0)

Kommentarer

Jag har förstått att det är ganska vanligt att folk får elaka kommentarer på sin blogg. Och när detta har hänt så brukar nästa blogginlägg ha en aggresiv del med versaler om hur man inte tar åt sig av dessa kommentarer. Vad är grejen ?
Om man inte tar åt sig eller bryr sig, varför ens kommentera det ? Det visar ju så tydligt att man visst bryr sig. Det bästa är väl att ta bort kommentaren och fortsätta med sitt bloggande som om ingenting har hänt ? När man ger idioten uppmärksamhet så får de ju som de vill... Nä, lägg ner det där. Mata inte trollen.

http://susning.nu/Mata_trollen

2009-08-18 @ 16:17:32

(0)

Om jag ville

Jag har så ont i min rygg idag. och armar och ben. Kajak är grym träning !

Insåg också idag att jag kan krossa en person om jag vill. Världens möjlighet. Men varför skulle jag ? Eller ?

Jag är inte den jag var för ett halvår sen. Jag är definitivt inte den jag var för två år sen. Jag kommer vara ännu mer annorlunda om några månader. And I love it !

2009-08-17 @ 20:37:39

(0)

Kajakande

Havskajak idag. Jättekul ! Fast jobbigt. Det blåste som bara den. Vi fick avbryta lite tidigare men vi övade i alla fall på att komma i och ur kajaken och att paddla runt lite och svänga med pedalerna. Jag lovar att det tar emot att medvetet välta sin kajak när man ska göra det första gången ! Men så roligt !!
Jag tror att muskelvärken kommer sitta som en smäck imorgon. hahaha.
Nu ska jag nog slappna av i ett bad. Mmmmm.... :)

2009-08-16 @ 21:25:42

(0)

Tack Sofie.

Det känns lite bättre nu :)

2009-08-14 @ 13:57:54

(0)

Maktlös.

En av de värsta känslorna är maktlösheten när den du älskar blir ledsen och du inte kan göra något åt det. Vi satt uppe så länge igår och pratade. Ventilerade. Jag tycker så synd om honom.

Hur svårt är det egentligen att säga grattis till sin egna bror på hans 30-årsdag ?

2009-08-14 @ 13:10:39

(0)

Havet

Årets första dopp i havet är avklarat... Jag måste alltid ha badat minst en gång i havet varje sommar !

2009-08-09 @ 10:43:18

(0)

Sönderpromenerad.

Idag hade vi lite tråkigt. Då kom jag på den eminenta idén att vi borde åka ut till Gardis och sedan promenera, utefter halleberg, till Nordkroken och så skulle mamma kunna komma och hämta oss där sedan. Jaaaa... bra genomtänkt ide.... INTE !

Det var en ganska ogenomtänkt idé om jag ska vara helt ärlig. Av några små anledningar.

1. Det finns ingen stig. Det finns en stig vid Gardis, men den tar liksom slut mitt i skogen. Och som alla i trollhättan/vänersborg med omnejd vet, så är halleberg ett väldigt brant berg. Och det har liksom ramlat ner massa enorma stenblock. Och som om det inte är nog så växer det massa träd på/mellan/under dessa stenblock. Och många av dessa träd har vält. Men man kan ju alltid gå på stenarna längst ner vid vattnet. och det gjorde vi... länge... mest. Men det är inte så mycket gå, som att klättra, hoppa, klänga, balansera. Särskillt eftersom stenarnas storlek varierar från små som en cykelsadel till stora som en bil. Och majoriteten av stenarna har INTE en platt sida uppåt.

2. Jag hade inte kollat upp hur långt det faktiskt var. Nu i efterhand vet jag att det bara är ca 7 km. Men när du har gått några km i den terrängen... så känns det mycket, mycket, mycket längre.

3. Vi hade inte tillräckligt mycket vatten med oss. Det var en tokigt varm dag. Vi promenerade, fast snarade hoppade och skuttade och klättrade i solen. Man behöver mer än 75 centiliter vatten per person !

4. Vi var inte säkra på att det faktiskt var fysiskt möjligt att ta sig runt. Och jo, det var nära att vi fastnade ute i skogen. De människorna som bor i Nordkroken fast längst ut mot halleberg hade satt upp staket runt sin tomt och tydligt visade vart tomtgränsen gick. Ett fint orange staket. Men vi tänkte att nu är vi ju ändå så nära, vi klättrar runt. Ja, ni hörde rätt. KLÄTTRAR.

Och där slutade promenaden att vara trevligt (och jobbigt) äventyr och blev kampen för överlevnad. Massa stenblock i olika storlekar täckta i lurig mossa så man inte visste om man satte foten på en sten, en rutten trädgren eller i ett hål. Och brant lutning. Och vi var redan helt slut. Så kom vi i alla fall förbi hus nummer ett. Meeeeeen. Deras granne hade en ännu bättre idé när det gäller staket-idén. De hade ett två meter högt stängsel, med taggtråd. Japp. Totalstopp. Så vi var ganska tvugna att ta oss ner mot hus nummer ett, smita in på deras tomt och sedan ta oss ut på vägen därifrån. Olaga intrång, men nöden har ingen lag.

Jag tänker göra en kvalificerad gissning och tippa att det finns många rövare i skogen där eftersom det krävs taggtråds-stängsel.

Nåja, sagt och gjort. 4½ timmar senare var vi framme i nordkroken, svettiga och törstiga som bara den. Men nu vet vi. det är ingen bra väg. Jag rekommenderar den inte.(fast lite stolt är jag att jag klarade det ;)

2009-08-07 @ 23:00:17

(0)

Det rätar ut sig.

Det känns som om mitt liv håller på att räta ut sig. Det finns en del att se fram emot.
Jag börjar inse vart jag har folk. ( eller så blir jag lurad igen )
Jag vet vart jag är på väg nu och det känns bra.

2009-08-06 @ 22:36:07

(0)

Back to school

Idag har jag införskaffat skolväska. Whii.,. Jag känner mig som en liten sjuåring som precis ska börja skolan och är jättespänd och glad. Detta ska bli så spännande.Läste två bloggar förut som värmde mitt hjärta. Jag är glad att jag uppskattas. Och Y, jag kommer sakna dig som fan. <3

2009-08-05 @ 23:25:54

(0)

3 veckor...

Nu är det bara ca tre veckor kvar innan mitt nya liv börjar. Innan jag kastar mig med huvudet före in i ett nytt äventyr. Ny bostad, ny sysselsättning, ny stad.


förväntansfull
och
nervös

2009-08-03 @ 18:15:23

(0)

Darlings

Idag var jag hos kusinerna, Både liten och stor träffade jag. Fast mest liten.
Lite allmänna diskussioner om livet och framtiden och roliga människor. Och chokladkaka som var fel fast alltid rätt...

Jag hoppas liten kan komma och hälsa på mig ofta. Jag kommer sakna. Även om vi inte träffas så ofta nu heller så finns ju ändå möjligheten att springa på varandra på stan och liknande.

Mina vackra fantastiska kreativa omtänksamma kusiner.
Jag är så stolt över er! <3

2009-08-02 @ 23:34:22

(0)

Befrielse

Det ska bli så skönt att flytta härifrån. Att lämna de gamla hjulspåren och vanorna. Jag ska börja ett nytt liv.

Det blev tydligt igår igen att jag redan har börjat. Att jag inte längre passar in här. Att jag inte blir förstådd. Och jag i min tur blir irriterad och sur när jag inte blir respekterad. Jag är tämligen säker på att jag pratat med en person om en viss problematik som jag lever med. Men ändå ska det tjatas och övertalas. Du vet ju att han inte säger nej! Och ja, jag hade jättekul med tvätten !

2009-08-02 @ 11:36:28

(0)

Livs levande stereo.

Min granne väljer musik åt mig. Inte så att han kommer ner hit och pillar med min stereo. Oh nej. Han sitter uppe i sin egna lägenhet och bestämmer vad jag ska lyssna på. Och så sätter han igång den skivan och drar på ljudet så högt att jag utan problem kan höra varje nyans av låten. Snällt va ?

Det var ju bara synd att jag inte hade lust att lyssna på dramatisk klassisk musik idag.

2009-08-01 @ 20:02:31

(0)

pilutta dig

Jag har en hemlis.

2009-08-01 @ 17:07:03

Min profilbild

Här kan du skriva något om dig själv.

Kategorier

Senaste posterna

Länkar

Arkiverat

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Ut odio. Nam sed est. Nam a risus et est iaculis adipiscing. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Integer ut justo. In tincidunt viverra nisl. Donec dictum malesuada magna. Curabitur id nibh auctor tellus adipiscing pharetra. Fusce vel justo non orci semper feugiat. Cras eu leo at purus ultrices tristique.