(0)

sova sova

Jag blir så arg på mig själv när jag sover bort en hel dag. Jag ska ju för tusan njuta av helgerna. Vara vaken och uppe och inte behöva gå till slussen. Men ja ja. Nu är jag ju i alla fall uppe och får se till att göra det bästa av den här dagen.
Funderar på om jag ska åka och handla lite. Göra något gott att äta ikväll. Det kommer en bra film på tv kl. 20. "World trade center". Första gången jag såg den så var jag lite besviken. Trodde att det skulle vara mer action och mindre svart ruta och prat. Men jag skulle vilja se den igen i alla fall. Attacken den 11 september berörde mig. Jag kan fortfarande få tårar i ögonen när jag ser bilder på tornet som brinner.

Livet rullar på. supersnabbt som vanligt. Men de senaste dagarna har varit bra. Vi har äntligen fått en tv som fungerar. Det är så skönt att kunna välja själv vilka kanaler man vill titta på. Vi har även fått en minilaptop. Det kommer vara smidigt för mig när jag börjar skolan i höst. Om jag kommer in.

2009-06-27 @ 16:19:18

(0)

Uppe med tuppen

Jag vill inte gå till slussen. Vill inte vill inte vill inte. Jag trivs inte där och det känns så fruktansvärt meningslöst att gå dit. Jag hoppas att jag kommer in på skolan för annars vet jag inte vad jag tar mig till. Jag hoppas att jag får vänner där. Nya vänner. Bra vänner.

Det finns några runt mig här som jag inte skulle byta ut för någonting. Jag älskar er.

Men sen har vi resten. Folk som verkar få en kick av att snacka skit. Om mig, om han. Hur kul kan det vara egentligen ? När blir det tråkigt att skvallra om oss ? När blir det tråkigt att hitta på historier ? Jag är så less på det här...

2009-06-17 @ 07:25:51

(0)

Ensam

Jag känner mig så ensam, ensam, ensam. De senaste dagarna särskillt. Har legat sjuk och inte kunnat göra något vettigt. Haft ont, mått illa, hostat, snutit mig.

Han har suttit vid datorn, och då går det knappt att prata med honom. Jag förstår att jag inte är det roligaste sällskapet i världen, men att jag skulle vara så trist att man hellre spenderar 16 timmar framför en dataskärm?!?? Har jag bett om te så har jag fått det. Har jag bett om vatten så har jag fått det, samma sak med mackor. Jag blir omhändertagen, men tvingas sitta tyst. Jag vill ju bara ha lite sällskap.

Återigen, mörka känslor som tar sig in i min själ. Jag betyder inget.

2009-06-09 @ 10:17:24

Min profilbild

Här kan du skriva något om dig själv.

Kategorier

Senaste posterna

Länkar

Arkiverat

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Ut odio. Nam sed est. Nam a risus et est iaculis adipiscing. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Integer ut justo. In tincidunt viverra nisl. Donec dictum malesuada magna. Curabitur id nibh auctor tellus adipiscing pharetra. Fusce vel justo non orci semper feugiat. Cras eu leo at purus ultrices tristique.