(0)

Halloween och Alla Helgons Dag

Jag blir lite frustrerad på att det tydligen ska vara så jävla svårt att hålla koll på dessa två högtider. Som inte är samma sak !

Halloween 31 oktober. Alltid.
Alla helgons dag är rörlig och kan infalla mellan den 31 oktober och 6 november. Oftast infaller den på lördagen i vecka 44.
Allhelgona är inte samma sak som Alla helgons dag heller...

Men i vilket fall så ska man INTE knacka på dörrar och tigga godis på Alla helgons dag, eftersom det är en högtid som är till för att minnas sina avlidna släktingar och vänner och en dag för stilla eftertanke.
Jag tänker för övrigt inte ge bort något godis alls. :P

2010-10-29 @ 21:53:03

(0)

Jag fick honom !

Jag har tillbringar snart åtta år med David. Det betyder att i snart åtta år har jag försökt att lurpassa på honom och hoppa fram och skrämmas. Ni vet en sån där liten fjantsak som man gör mot sina kompisar eller familjemedlemmar ibland när man vill vara lite barnslig ;) Men David är inte lättskrämd. Jag har smygit och lurpassat och tassat och lurat men varje gång jag hoppat fram från mitt lömska gömställe har David behållt lugnet och sagt, ja hej på dej du. Inte en ryckning. Inte ett pip. *gnarl*

Men idag !!! Triumfens dag !!! :D :D :D

Han sprang iväg för att posta ett brev och som ett litet infall gömde jag mig i köket, redo att flaxa och säga BU när han kom runt hörnet. Och både ett litet wah och en söt grimas fick jag som respons. YES ! Jag fick honom till slut! Sitter här och fnittrar för mig själv av barnslig lycka efter ett lyckat practial joke :P

Awesome. :)

Nu ska jag bada.

plask plask

2010-10-29 @ 16:53:56

(1)

Jag får skylla mig själv

Jag har blivit någon jävla övermänniska. Jag har genom att alltid ställa upp på andra förvandlat mig själv till någon superkvinna som alltid orkar, alltid kan, alltid ställer upp. Jag inser att jag får skylla mig själv. Jag har inte tagit för mig och nu finns det ingen som klarar av mig när jag mår dåligt. Det finns ingen som är tillräckligt stark för att låta mig ventilera. Det ska antingen skämtas bort eller spelas med på ett så överdrivet sätt att jag inte längre har lust att öppna mig för någon.
Och så kommer dagar som denna när min man kommer och frågar vad felet är och jag är dum nog att svara. Nu sitter jag här och är arg och ledsen och han surar inne vid sin dator. Great. Varför kan jag inte bara lära mig att hålla käften. Det finns ingen som orkar ta hand om mig, jag får klara mig själv. Priset man betalar när man är en superkvinna. Men det är jävligt kallt och ensamt på toppen.

2010-10-27 @ 17:45:54

(0)

Den gråa hösten

Ett förlamande grådis utanför fönstret. Ett grådis som sprider sig in i mig, i mitt huvud, i min kropp. Initiativförmågan läggs i dvala under täcket av duggregn. Jag kan inte säga att jag är ledsen, men jag är inte heller glad. Jag är inget. Jag är grå. Det blir såhär varje jävla höst. Jag orkar inget, vill inget. Jag har ingen inspiration. Känner inget engagemang för någonting.

2010-10-27 @ 14:25:08

(0)

Dagens idiotpris går till mig.

Tvätta händerna väldigt noga efter att du skurit i och pillat med stark chilifrukt. Annars får du ångra att du kliar dig i ansiktet !!!!

Jag var nyligen hemma hos en kompis som har allmänt gröna fingrar och beundrade ett litet träd hon hade i sitt vardagsrum. Detta träd var fyllt av små orange paprikaliknande frukter. Jag fick några stycken för att kunna planera hemma. Fick en varning om att den var stark men god att ha i mat men att man INTE skulle äta kärnorna. Fair enough. Jag hade bara tänkt plantera dem ändå.

Idag fick jag tummen ur och skar ur kärnorna och planterade. Kanon. Inga problem där... Frukten luktade rätt trevligt och jag blev nyfiken på hur stark den egentligen var. Så jag duttade fingret mot tungan. Fingret som kommit i kontakt med fruktköttet. Aj aj oj oj. Den var stark ! Efter lite skrattande och flåsande för att vädra min brännskadade tunga så planterade jag i alla fall kärnorna och tänkte inte mer på det. Tvättade ju givetvis av händerna när jag var klar eftersom jag hade jord och så på dem...

Men jag glömde att jag skulle ha tvättat några gånger till...

För sedan kliade jag mig precis under näsan. Oh fy vad det sved !

Tänkte jag på att tvätta händerna igen då ? Svar nej.

Några timmar senare kliade det i ögat. Ja här har vi ju anledningen till att jag ger mig själv dagens idiotpris.
AAAJJJ !!!! SÅ nu har jag lärt mig att om man ska kladda med chilifrukter ( http://en.wikipedia.org/wiki/Capsicum_chinense ) som har en styrka på mellan 100.000 - 350.000 scoville. (Jmf. tabascosås: 7000 - 8000 scoville) så MÅSTE MÅSTE man tvätta händerna väldigt väldigt noggrant. Måste. NOGA !

2010-10-26 @ 18:31:03

(0)

Och så vill jag gråta igen

Jag saknar min kropp. Jag saknar min vikt. Jag vill vara smal. Jag hittade just en bild på mig själv från 2007. Jag minns att jag tyckte att bilden var "sådär" för jag såg lite knubbig ut på den. KNUBBIG !!!!KNUBBIG !!?!??!?!?!
Jag måste ju seriöst varit dum i hela huvudet ? TÄNK om jag kunde få se ut så igen. Tänk om jag kunde få se ut så redan nästa år. Helvete vad jag har mycket jobb framför mig.

Nu vill jag gråta en hel massa. Men jag går och städar istället.


[edit: Och så saknar jag mitt hååååår.... Fan, jag var ju snygg. Vad i helvete hände ? Fan, jävla skit :( ]

2010-10-26 @ 10:13:12

(0)

Och så sjönk jag som en sten

Jag är trött.
Jag är obekväm.
Jag har ångest över min vikt.
Jag har ångest över att min navel försvinner.
Jag har ångest över att gå till skolan.
Jag har ångest över att inte gå till skolan.
Jag vill städa men kommer inte igång.
Jag vill tvätta men kommer inte igång.
Jag vill sortera förrådet men kommer inte igång.
Jag vill inte plugga men vet att jag måste.
Jag kommer inte igång med pluggandet heller...

Min laptop har gått sönder.
Eller så har den inte det utan bara luras.
Jag hatar teknik.
Jag hatar internet.
Jag är beroende av internet.
Jag är beroende av teknik.

Imorgon är jag sjuk.

2010-10-25 @ 18:42:53

(0)

Äckligt nervös

Jag hatar nålar. Jag hatar att behöva gå till Barnmorskan och bli stucken varenda jävla gång. Jag hatar det. Hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar. Jag sitter och är illamående av nervositet. Jag vill inte gå dit, jag vill bara gråta.

2010-10-25 @ 08:32:00

(0)

Oj vad jag har pratat

I helgen har jag pratat, och pratat och pratat och pratat. Blivit uppskattad och stressat lite. Det var behövligt att få prata !

Nu sitter jag med... gissa vad... julmust :D

Jag börjar längta efter sängen, få sträcka ut min trötta trötta kropp.

Imorrn är det fullt på schemat igen. Ska försöka få lite pluggat också, men skolan ger mig ångest just nu :/
Nej, nu vill jag nog lägga mig...

2010-10-24 @ 22:03:54

(0)

Du vet inte hur jag mår

Det är lustigt hur vissa fraser i livet fastnar. Vissa meningar kastade mot en, somliga i affekt, andra ur frustration. Oftast åtföljdes meningarna av en diskussion, ett gräl, en lösning. Men denna lösning är glömd och borttappad. Meningen sitter fast.

"Varför är du så efterhängsen för?"
"You're a fucking selfish bitch!"

Det är inte rättvist att hålla dessa personer ansvariga för att jag fortfarande hör dessa ord. Och det gör jag inte heller. Händelsen är avklarad, avslutad. Men orden sitter kvar.

De ringer i öronen.

Särskillt när jag är lite trött, och när jag är lite låg.
Efterhängsen, efterhängsen, efterhängsen, efterhängsen, efterhängsen, efterhängsen, efterhängsen.

Så jag jobbar aktivt varje dag för att motbevisa dessa meningar och dessa ord.
Och därför vet du inte hur jag mår. För det berättar jag bara för dig när jag verkligen inte orkar hålla uppe fasaden. Allt p.g.a två meningar som fastnade. Två meningar från helt olika delar av mitt liv, sagda av två helt olika anledningar, i två helt olika situationer. Men jag glömmer inte och jag slutar inte höra dem.

Och jag tänker inte vara varken efterhängsen eller självisk. Så jag kräver ingenting, och säger ingenting.
och sakta men säkert försvinner jag...

2010-10-21 @ 06:59:25

(0)

Tömd energireserv

Nu är det strax läggdags för mig. Jag känner mig så trött så trött. Tom nästan. Imorrn är det skola igen. Tidigt. :/

Idag har jag inte alls kännt mig på topp. Jag har varit rätt så oengagerad och slö i huvudet liksom. Men jag har försökt att hålla uppe humöret och jag tror att jag lyckats. Sofie var här en sväng efter jobbet och ventilerade lite, det får hon så gärna men jag känner att jag inte har så mycket att ge för tillfället. Jag skulle behöva ladda mina batterier lite så att jag kan komma tillbaka med kraft och känna att jag har något att erbjuda. Vi kan ju hoppas att helgen erbjuder lite uppladdning.

Ibland tror jag att jag ger så mycket till alla andra att jag liksom glömmer att spara lite kraft åt mig själv. Jag behöver orka med skolan, både fysiskt och psykiskt, men jag tenderar att lägga mer fokus på att vara snäll mot mina vänner. Men det är väl något som jag måste jobba på. Jag vet inte om jag vet hur man är både snäll, generös, omtänksam och självisk samtidigt. Eller så överanalyserar jag bara. Fast varför skulle jag inte kunna få överanalysera mig själv och mina tankar ibland ? Jag hjälper ju så ofta andra att (över)analysera.

Nu dansas det jigg i magen igen. Haha.

Dags att dra ner den imaginära rullgardinen och stänga ner för natten... zzZzZzZzzzzZzZZ

2010-10-21 @ 00:20:04

(0)

Lite funderingar medans quinoan kokar

Kolla in min nya fina header. Tack Sofie <3 :)

Fundering ett: Om man frågar någon hur det är, så får man höra, "trött" 90% av gångerna. Om man frågar vad folk gör, så får man höra "inget särskillt".
Fine, jag köper att livet är tufft och att det är mycket ibland, men kan vi inte bli lite mer kreativa i våra svar och lämna "trött" och "nä, inget" till de gånger då man verkligen verkligen är trött och inte gör någonting ?

Fundering två: Varför skriver folk blogginlägg om hur de inte kan skriva vad de vill i sin blogg ? Det är din blogg. Du FÅR skriva vad du vill (så länge det inte bryter mot svensk lag eller de regler som din bloggportal har satt upp). Om du är rädd att folk ska ta illa upp av vad du skriver så får du väl formulera dig på ett bättre sätt, eller tillägga i inlägget att du inte menar att såra någon? Det känns bara så gnälligt med inlägg om att man inte vågar skriva vissa saker. Och det känns rätt meningslöst med bloggar som handlar om en persons liv men där personen hela tiden skriver att de minsann inte tänker gå in på vissa saker. Låt bli att nämna det alls då ?

Och nu är quinoan klar :)

2010-10-18 @ 19:29:11

(1)

Det här med vänner på facebook

Jag har en del på min vänlista på facebook som jag umgås med så ofta jag kan, och pratar med så ofta jag kan, jag hör av mig till dem, de hör av sig till mig. Vi kommenterar ibland på varandras statusar och bilder. Man skulle helt enkelt kunna säga att de är mina vänner-vänner. Jag trivs med dessa människor.

Sedan har jag resten.

Resten består av folk som lagt till mig på facebook utan att verka vilja ha kontakt med mig. Jag är väldigt restriktiv med vilka jag lägger till. Jag är restriktiv med vilka som kan se mina bilder och jag är restriktiv med vad jag skriver där. Detta handlar inte om att jag på något sätt tror att jag är så jävla speciell och vill skydda mig från skvallertidningar och paparazzi, det handlar snarare om en lättare form av social fobi. Social-nät-fobi light ? Jag känner mig obekväm med att veta att människor som jag knappt känner, eller människor som jag faktiskt inte gillar, skulle kunna titta på mina bilder eller läsa det jag skriver. Jag vill helt enkelt inte att människor ska kunna snoka hos mig. (och därför blir den här bloggen en motsägelse eftersom den är offentlig och jag lämnar ut en hel del i den, men jag anser inte att det är samma sak fast det skulle ta lång tid att förklara hur jag menar) 

Men så finns det vissa människor som jag skulle vilja ha mer kontakt med. Människor från mitt förflutna på ett eller annat sätt som jag inte känner att jag är redo att ge upp än. Dessa människor har jag lagt till på facebook med hoppet om att kunna i alla fall bibehålla kontakt. Fast nu börjar det kännas jävligt tradigt. Jag skriver till dem ibland, får nästan alltid svar i form av ett tack, aa, jo, sant eller ^^. Det blir liksom inget att gå på och så sitter jag där och känner mig dum, känner mig påträngande och fånig. De skriver aldrig till mig (förutom att de ibland svarar på det jag kommenterar hos dem då.) De kommenterar aldrig hos mig. Jag börjar inse att de inte längre har något intresse av att vara vän med mig. 

Kanske är mitt problem just det?

Jag lägger bara till de människor som jag anser vara mina vänner på facebook. Andra lägger till vem som helst. Och jag trivs inte med att vara en "vem-som-helst" till någon som jag anser vara en vän.
Jag borde helt enkelt ta bort dessa människor från vänlistan. Men jag kan inte. Jag vet att jag skulle gå och grubbla om jag gjorde det. Jag kanske får ta och göra en kompromiss med mig själv här. Inte ta bort dem från listan, men gömma dem i news-feeden och ta bort dem från listan av folk jag ser när de är online. På det sättet ser jag dem inte och får inte för mig att kommentera till dem, men å andra sidan så är de inte borttagna och jag kan gå in och kika på deras sidor om jag skulle börja grubbla. Ja, så får det bli...

2010-10-18 @ 08:45:51

(0)

Jävla skitvåldtäktsmän !

Jag har aldrig varit rädd för att gå ut förut. Jag har gått till och från bussar och till och från vänner på dygnets alla tider. Aldrig att jag varit rädd. Jag har givetvis antagit ett visst mått av försiktighet när jag gått i halvtaskiga kvarter på helgnätter, men rädd ? Nej.

Nu är klockan 20 över 6 på morgonen och om ca 50 minuter ska jag gå hem till min klasskamrat som ska skjutsa mig till skolan. Och jag är rädd.

Rädd för att den här staden verkar krylla av våldtäktsmän som älskar att slå till på morgonen, och den vägen jag måste gå är genom ett skogsparti och under en sån där läskig undergång. Rädd för att jag imorgon går in i sjunde månaden av min graviditet och det känns. Jag kan inte längre gå i min normala gångtakt utan måste gå i sniiiiigelfart. Om jag skulle bli attackerad så kommer jag inte kunna ta mig därifrån snabbt.

Jag funderar helt seriöst på att försöka beväpna mig och jag hatar den här känslan.

Jag HATAR känslan av att vara rädd, av att vara otrygg. Jag vill inte bo i den här jävla skitstaden mer !

2010-10-15 @ 06:20:52

(0)

ja ja, det är väl bara hormoner

Som gravid äger du inte längre dina egna känslor. Så fort du känner något negativt så klassas det som hormoner. Om du är sugen på någon särskilld mat så är det "cravings". Inga känslor är egentligen dina längre utan det mesta går att tillskriva graviditeten på något sätt. Så när jag just nu sitter och är lite ledsen/besviken/trött av en viss anledning så är det lika bra att jag håller käften. För skulle jag säga hur jag egentligen mår, så blir den känslan snabbt tagen ifrån mig och tillskriven hormoner. Och jag har ingen lust att behöva le och nicka och säga, ja visst, det är väl bara hormoner. Så jag håller helt enkelt käft.

2010-10-12 @ 13:53:21

(0)

Det här håller jag med om !

http://meritwager.wordpress.com/2010/10/12/den-som-vagrar-anpassa-sig-sa-att-hon-kan-soka-och-fa-arbete-ska-heller-inte-ha-socialbidrag/

"Eftersom niqab och burka inte krävs inom islam - vilket framhölls av flera islamska lärde i Uppdrag granskning i SVT1 den 6 oktober – kan man undra varför Sverige inte gör som Danmark och anser att kvinnor som bär dessa plagg inte står till arbetsmarknadens förfogande och därmed inte är berättigade till socialbidrag?"

"”Hanan” som intervjuades i Malmö har inte burit burka eller niqab i sitt hemland Marocko, men bär den nu i Sverige (!!!) – dessutom mot sin makes vilja. I Koranen finns stöd för att hon ska lyda sin make men det gör hon inte. I Koranen finns inte stöd för att hon ska dra på sig en heltäckande klädsel – det gör hon. Märklig logik…"

2010-10-12 @ 11:16:58

(0)

varför all negativitet?

Det känns som att det är så många som fastnat i ett fullständigt negativt tänkande. Jag har flera vänner på t.e.x facebook där alla statusuppdateringar är negativa och griniga och sura mest hela tiden. Jag har andra vänner som ibland pratar med mig och allt är bara skit och dåligt och de mår alltid så dåligt av en eller tusen anledningar.
Jag blir lite trött på detta.
Kanske är det så att jag blir trött på det eftersom jag också befunnit mig i en fas av mitt liv där jag såg allt i svart, men jag kom ur det och har nu inget tålamod med folk som fortfarande sitter fast där. För vet ni vad ? Det är självvalt. Till en viss grad är det faktiskt självvalt. Jag tror inte att någon skulle erkänna att de väljer att må dåligt, men man har alltid ett val. Man kan välja att se problemen och det dåliga, eller så kan man välja att se lösningar och det som ändå är positivt.
Vissa dagar ramlar jag ner i mitt svarta kaninhål och väljer att se allt som är negativt och dåligt. Men dessa dagar är tillfälliga. Jag ser alltid till att ta mig ur det för jag vill inte må dåligt.
Jag har också vänner som just nu har det lite tufft och har en del problem som behöver redas ut och de jobbar aktivt för att hitta en lösning som fungerar. De testar alla olika sätt att lösa sina problem och trots att de blir nedslagna ibland så ser de ljus och hopp inför nästa eventuella lösning som kan dyka upp. Och kanske är det detta som är den största skillnaden. De som väljer att känna hopp inför varje potentiell lösning. Och de som väljer att känna misstro inför varje potentiell lösning. Det är den sistnämnda gruppen som jag känner att jag blir lite trött på. Och till dessa för jag även de personer som gnäller om ett problem de har men vägrar göra något åt det. Om du konstaterar att en situation i ditt liv är ett problem, men du ändå inte gör något åt det, så får du skylla dig själv. Sorry.

Jag menar inte att peka ut någon i det här inlägget och jag menar inte att uppröra någon. Men är det så att du känner dig lite utpekad så kanske du ska ta en funderare på om det ligger något i det jag skrivit. Väljer du att må dåligt?

2010-10-10 @ 18:21:14

(0)

Lazy sunday !

Jag njuter. njuter av att inte göra någonting. Klockan är bara kvart i två och jag kan göra ingenting i några timmar till innan jag måste kika på studierna.. Måste ju lära mig alla ben i de nedre extremiteterna... puh. Men det kunde varit värre. Det kunde ju varit hemska tråk-teorier...

I fredags och lördags hade jag äran att få umgås med fantastiska Catrine. Som jag egentligen bara träffat en gång tidigare. Och det var för tre år sedan :) Men tack vare internets existens så har vi hållt kontakt och det var så kul att träffa henne igen. En tjej helt i min stil och nu planerar vi julmarknadsbesök i Sigtuna :D

Väntar också på att få update från Sofie. En helg i Trollhättan kan ju aldrig ha gått helt skvallerfritt förbi ;)

Nu ska jag hitta något bättre på tv än "kardashians" för jag har inte så mycket tålamod med verklighetsfrånvända rikemansungar...

För övrigt är det den 10:e oktober 2010. 101010. woooh, det är nog magiskt på något sätt. :D

2010-10-10 @ 13:58:45

(1)

nattliga telefonsamtal

Inatt somnade jag framför tv:n. Såklart :P Sedan vaknade jag av att telefonen ringde. Tio över två på natten ? Jag hoppade givetvis upp ur soffan och slet till mig telefonen men kände inte igen numret ? Därför svarade jag inte. Imorse när jag klev upp kollade jag upp numret och det tillhör en kille från vänersborg ? Mycket märkligt. Jag känner inte igen namnet men det är ju å andra sidan ett väldigt vanligt namn. Finns det någon som har lust att förklara mysteriet för mig ? Sitter du inne med info om detta nattliga telefonsamtal? Ring efterlyst, nej... jag menar. Kontakta mig. ;)

Och för övrigt så kan jag meddela folk om att jag inte svarar okända nummer som ringer mitt i natten. Så vet ni det :D

2010-10-09 @ 11:12:25

(1)

Sannamarken och gravidjeans

Idag har vi faktiskt kommit ut och gjort något. wooooow. :D
Begav oss tillsammans med Sofie ut till fjugesta och gick på sannamarken. Det var mysigt fast trångt men vi åt jättestora langos *wohoo* och jag fick köpt årets första julklapp. Planering minsann.
Dessutom mötte jag upp Kristina och fick betalt kycklingen som jag beställt. Så på fredag ska den hämtas och då får vi frysen full med kyckling. Om nom nom.

Sedan åkte vi hem till Sofie och drack lite kaffe. Vad annars? Och medans David var på terapi så tog jag med mig Sofie ut till Marieberg och köpte gravidjeans. Hade egentligen en rabattkupong på Kappahl, men de säljer inte mammakläder :( *morr* Men hittade ett par på H&M som kostade 199:- och det tyckte jag var mycket överkomligt :)

Nu ska jag strax fixa lite mat och ikväll är det säsongspremiär för Desperate housewives !!! *whiiiii*

Imorrn är det skola och jag har inte pluggat :P Men ja ja, det blir nog bra ändå...

2010-10-05 @ 18:53:53

(0)

something's stirring.

Idag känns som en dag när något rör sig. Det är läskig kuslig känsla som antagligen inte är ett dugg förankrad i verkligenheten. Möjligtvis kan den vara förankrad i någon potentiellt läskig dröm jag hade när jag sov bort större delen av eftermiddagen. Men till mitt försvar så vara jag trött. ehm.. om nu någon trodde något annat ?

Jag har i flera dagar gått och stört mig på saker. Massa saker... Till exempel kan jag säga att jag väldigt mycket stör mig på folk som försöker vara coola på facebook och blanda in engelska i sina statusuppdateringar eller kommentarer utan att kunna stava. Ofta har dessa personer även problem att stava på svenska, men det känns så mycket värre när man läser de gravt felstavade (och då ofta med syftningsfel) engelska kommentarerna. Fnys.

Hej jag heter Maria, jag är språksnobb :P

2010-10-04 @ 20:01:50

(0)

chocka kroppen

Ja, det är precis vad jag gjorde imorse när jag släpade min stackars tunga kropp ur sängen klockan 06.00 !
Jag är ju inte van att gå upp såhär tidigt. Jag har ju tentapluggat en hel vecka och då fick jag ju sovmorgon. :P Nåja, nu en lång skoldag. (8.15 - 15.00) Jag har inte orkar fixa lunchlåda idag så det får bli pastabuffe i skolan.

Nu är det dags att göra sig klar för att åka
Up up and awaaaaaaay.

2010-10-04 @ 07:16:26

(1)

Om räkor och fika

Igår unnade vi oss lördagsmys. Jag tyckte att jag förtjänade det efter tentapluggsveckan och tentan som ändå kändes som att det gick bra ! :) Räkor. Om nom nom. Väldigt gott !!!

Idag kom Sofie förbi och drack 18 kannor kaffe med mig (obs, viss överdrift där) . Men mycket kaffe blev det, trots att hon inte ska dricka kaffe och trots att jag inte bör dricka kaffe heller. Mår lite tjyvtjockt nu men får ta mig en macka och lite juice innan jag ska ner till stan och fika med "gravidgänget". Fast det lär ju inte bli någon kaffe i stan för mig idag :P Men kanske en glass.

Imorrn är det skolvecka igen och vi drar igång med nästan en heldag. Fast det blir nog bra. Ska komma ihåg att ta med mig lunch bara så jag inte svälter ihjäl.

hupp hupp.

Time to get moving...

2010-10-03 @ 16:43:28

(0)

helgen efter tentan borde vara en lycklig en...

Tristessens gråa klor har tagit mig ! Jag vet vad jag borde göra (städa och tvätta) men jag vill inte ! Jag vill shoppa, resa, leva, upptäcka. Jag vill njuta av min lediga helg med en långpromenad och sol och löften om en fin framtid. Äta god och lyxig mat. Njuta av ett långt bad och pyssla om mig själv. Färga håret, måla naglarna.

Men det som verkar stå på schemat idag är antingen att sitta och göra precis ingenting, stirra på facebooks tråkiga sida och vänta på en uppdatering av någon som jag kan kommentera på utan att få svar. Se folk logga in och logga ut, för att de har bättre, roligare, levnadsglada saker för sig.

Eller

Så kan jag städa, sortera papper i köket, gå ut med kartonger till återvinningsstationen, dammsuga, bädda rent,
tvätta, 1½ tvättkorg full
handla, och passa på att ta med pant till affären
Rensa ur kylskåp och skafferi.

Och så behöver det diskas, men mina spruckna händer vill inte göra det. aj aj.

Jag vet precis vad jag vill göra... men det går nog inte :(

2010-10-02 @ 12:28:10

Min profilbild

Här kan du skriva något om dig själv.

Kategorier

Senaste posterna

Länkar

Arkiverat

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Ut odio. Nam sed est. Nam a risus et est iaculis adipiscing. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Integer ut justo. In tincidunt viverra nisl. Donec dictum malesuada magna. Curabitur id nibh auctor tellus adipiscing pharetra. Fusce vel justo non orci semper feugiat. Cras eu leo at purus ultrices tristique.