(0)

God Jul

En mysig julafton, en slö juldag. Imorrn är det en annandag med en del planer som väntar. Sedan är det besök hos svärmor, en del plugg, förhoppningsvis en och annan fika som väntar. Det där med att slappna av sket sig tror jag. Nu ska jag strax kika på film (och antagligen somna)

Hoppas i alla fall att alla mina vänner haft en fin jul !

2010-12-25 @ 21:18:33

(0)

Ge min man ett jobb...

...jag är så trött på att hora för socialen :(

2010-12-19 @ 21:37:46

(0)

Det där med att skjuta upp tråkiga saker...

Jag måste städa. Det är ett problem, för jag vill inte städa. Jag måste tvätta, och sortera papper också, men det är inte lika tråkigt. Problemet är att jag inte kommer åt att sortera papper om jag inte städar också. Uhuuuuu.... Nu tycker jag synd om mig själv. Kanske ska börja med att klä på mig, och göra lite.... te ?

2010-12-19 @ 11:22:55

(0)

Vår första bröllopsdag !

Tänk vad tiden går. Idag firar vi ettårig bröllopsdag. Fantastiskt :) Man säger ju att det första året är det svåraste och i så fall har vi verkligen utmanat oss själva. Vårt första år som gifta har vi tillbringat i en stad långt bort från nästan alla vi känner och vårt sociala skyddsnät. David har varit arbetslös och jag studerat, vilket har inneburit inga pengar. Dessutom som om inte detta skulle vara utmanande nog så har vi varit gravida nästan hela första året ! Först en liten sväng i början av året som ju då inte slutade så bra vilket var en stress i sig. Och sedan från slutet av april och framåt. Ja, man kan verkligen säga att vi utmanat oss själva men vi lyckades alldeles utmärkt med vårt första år. Jag ser verkligen fram emot resten av dem !Ett helt år sedan. Jag älskar dig David ! <3
 

2010-12-18 @ 10:50:20

(0)

Status just nu: sjuk

Vaknade vid tre i morse. Kunde inte somna om. Var tvungen att gå upp och kissa. Akuta symptom på uvi. Kunde inte somna efter det p.g.a en blandning av ont, kissenödighet och ångest. Jag är så trött just nu !

Ringde vårdcentralen vid 07. Fick tid 10.30. Är hemma nu, ska strax till apoteket.

Missade hela skoldagen.

Känns inte bra någonstans.

2010-12-17 @ 11:04:32

(0)

Vad gör man?

Ok, jag är hemma från skolan nu och vet inte vad jag varken vill eller bör göra.

Jag har inget att plugga på, jag är för trött för att städa eller tvätta. Det går ingenting på tv och jag har redan läst igenom dagstidningarna som jag följer på nätet. Det är mörkt och kallt ute så en promenad känns inte heller så lockande. Jag är inte direkt hungrig, så jag har ingen lust att laga mat. Det känns inte som någon idé att börja läsa någon skönlitterär bok för då kommer jag antagligen somna och det är lite för tidigt att lägga sig eftersom klockan bara är halv sex. Om jag lägger mig och sover en stund nu så kommer jag inte sova inatt.

Vad gör man ?

Det känns som att det enda som finns kvar är att ta ett bad för att bränna lite tid tills jag kan gå och lägga mig?

2010-12-15 @ 17:34:07

(0)

För att jag är fjantig...

En gång för länge, länge sen...
Och jag kunde inte ana hur bra det skulle bli. Jag älskar denna mannen så vansinnigt mycket :) <3<3<3


2010-12-15 @ 10:28:08

(0)

Som sig bör...

http://ttela.se/start/trollhattan/1.1059294-bombdadet-vacker-muslimers-oro

Mycket bra ! Är det någon grupp som ska gå ut och öppet och offentligt ta starkt avstånd från muslimsk extremism så är det muslimerna själva... Att ett gäng medelsvenssonkrönikörer skriver i tidningarna att man inte ska vara rädd för islam och att terrorister inte är muslimer har inte alls samma effekt som när muslimerna själva går ut och fördömer detta.

Jag vägrar tro att alla muslimer är rabiata. Jag kan inte gå runt och vara rädd för alla muslimer som går till moskén och jag kan inte komma överens med tanken att alla moskéer skulle vara terroristgömmor/ställen där man förmedlar extremism. Om jag faller in i det tankesättet (som tyvärr vissa jag känner verkar vara på väg att göra) så skulle jag lika gärna kunna gå med i någon höger-radikal grupp... NSF eller liknande kanske ? Ge mig ut på mitt egna korståg mot alla muslimer och ätas upp av hat.

Nej, det skrämmer mig, för det är inte jag.

Jag vill se fler muslimska ledare i sverige som öppet går ut och fördömer terrordåden. Ordna manifestationer! Sprid ert budskap att "det här är inte vad vi står för..." Hjälp ickemuslimerna som är rädda för er. Ni har allt att vinna.Och nu skrev jag om den där förbaskade självmordsbombaren igen... :/ Trots att jag inte orkar...

2010-12-15 @ 09:15:53

(0)

Jag stänger av det

Jag orkar inte engagera mig om den där självmordsbombaren. Jag orkar verkligen inte. Det är så mycket skit som händer, man ska oroa sig för allt från ficktjuvar till terrorister och alla bubblar och pratar om den här självmordsbombaren. Jag sitter mest och är bitter. Bitter på svenska folket som är så jävla fega. Bitter på vår politik som låter detta hända. Sedan får vi se om jag har rätt och tidningarna kommer tysta ner det. Om det bara kommer nämnas i krönikor där man poängterar att den här killen var en ensam galning och att vi absolut inte har terrorister i sverige och att även om vi har det så är de absolut inte muslimer.
Läste något på na.se där någon tjomme hade skrivit att "den typiska terroristen är inte muslim". Jag håller inte med. Jag tycker absolut att den typiska terroristen är muslim, men den typiska muslimen är inte terrorist. (hoppas jag?)

Nej, jag skiter i detta nu. Sverige har bäddat och nu får vi ligga i det.

Nu ska jag plocka undan lite här hemma innan Kristina kommer och vi gör sista pluggrycket inför tentan imorrn.

Internucleär oftalmoplegi. Så det så ;)

2010-12-13 @ 08:23:11

(0)

Jag tänker att det finns folk som kunde skickas hem !

http://na.se/nyheter/sverige/1.1037304-man-sprangde-sig-sjalv-till-dods

Galenpanna som sprängde sig själv i stockholm kan vara kopplad till samma galenpanna som skickat hotbrev till NA p.g.a Lars Vilks.

citat

"Nu ska era barn, döttrar och systrar dö lika som våra bröder och systrar och barn dör, säger mannen i en ljudfil som bifogats mejlet till TT.
Enligt TT fortsätter mannen därefter med att uppmana muslimer i Sverige och Europa att ”sluta fjäska och förnedra er” och ta upp vapen.
- Nu är det dags att slå till, vänta inte längre. Kom fram med vad än ni har även om det är en kniv och jag vet att ni har mer än en kniv att komma med. Frukta ingen, frukta inget fängelse, frukta inte döden, säger mannen."

Men det låter väl mysigt?

Jag pendlar mellan att vara rädd/känna obehag och att försöka ta större tilltro till Sveriges muslimer än att tro att de skulle följa galenpannan.

Just nu vinner nog obehaget och med det följer bitterheten. Och därför slutar jag blogga här innan jag skriver något som kan misstolkas...

2010-12-12 @ 08:25:59

(0)

Den bästa mannen

Jag har världens bästa man. Trots att han också är trött och hängig idag så ger han sig ut i minusgraderna för att köpa pizza och cola till mig. Jag känner mig för övrigt massa sjuk. Huvudvärk, illamående, frossa och trött trött trött så trött !!!

Jag vill inte vara sjuk. Jag hatar att vara sjuk !

Men jag älskar min underbara make <3

2010-12-09 @ 18:20:35

(0)

Mår riktigt urk !

Jag förstår inte detta! Jag mår så galet dåligt. Jag förstår att man kan bli trött när man är gravid och den tröttheten jag upplevde i början av graviditeten var hemsk men det är ingenting jämfört med hur jag mått sista veckan. Jag kan nog sova dygnet runt. Utan problem. Och jag känner mig riktigt jävla hängig dessutom. Jag är trött när jag somnar och jag är trött när jag vaknar. Jag mår illa, jag svettas, jag får ont i magen, ryggen, höfterna. URK !

Jag äter järntabletter och mitt järnvärde är ok så det borde inte vara det som är problemet. Snarare så borde jag vara piggare nu den sista veckan eftersom jag tidigare slarvat med dem, men börjat äta dem mer regelbundet nu. Och det är ju för att man ska bli piggare. Jävla uppånervärld.

Nu har David snart fixat klart maten och efter den kommer jag nog somna igen. Vi får se om jag orkar hålla mig vaken genom desperate housewives ikväll...

2010-12-07 @ 20:16:58

(2)

En snabbis...

Tänkte bara upplysa alla om att idag firar jag och David 95-månadersdag. Hihi <3

2010-12-03 @ 18:37:18

Min profilbild

Här kan du skriva något om dig själv.

Kategorier

Senaste posterna

Länkar

Arkiverat

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Ut odio. Nam sed est. Nam a risus et est iaculis adipiscing. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Integer ut justo. In tincidunt viverra nisl. Donec dictum malesuada magna. Curabitur id nibh auctor tellus adipiscing pharetra. Fusce vel justo non orci semper feugiat. Cras eu leo at purus ultrices tristique.