(0)

Klargörande...

Så att ingen får några konstiga idéer. Mitt förra inlägg handlade altså INTE om min pojkvän eller om någon expojkvän som jag inte kommit över, Jag insåg när jag publicerat att det skulle kunna tolkas så. Men så är alltså inte fallet.

Då vet vi det...

2009-07-30 @ 15:25:43

(0)

Du gör mig bitter

Jag är så falsk när det gäller dig. Jag tycker inte om dig längre. Inte efter hur du betedde dig. Kalla mig långsint om du vill men jag kan inte släppa det. Samtidigt så pratar vi om dina problem och jag kommer med råd.

Jag vet inte ens varför jag gör det. Jag vet inte varför jag skriver till dig när vi inte hörts på ett tag?
Jag vill inte ha med dig att göra, Men jag kan inte släppa dig. Det är så förbannat irriterande.

I mitt huvud går jag igenom allt du säger, Vänder och vrider på det. Jag pendlar mellan att bry mig och att skratta åt dig. Jag känner mig på ett sätt avundsjuk. Men jag vill ju inte ha det du har ? Jag vill INTE byta mitt liv mot ditt. Jag vill bara inte att du ska lyckas med det du hade tänkt. Men jag vill att du ska svara att allt är bra när jag frågar.

Varför måste du strö salt i mina sår ? You are rubbing it in my face... Med tanke på vad som hände oss kunde man ju kanske ha förväntat sig lite mer finkänslighet från din sida. men jag antar att jag överskattar dig ?

Jag har min plan för resten av mitt liv. Jag vet vad jag vill och jag tänker lyckas. Men du får mig att känna mig misslyckad. För att jag är här och du är där. Och jag vill inte ens vara där. Jag har fått nog av det jävla stället med alla falska människor. 

Varför kan jag inte släppa dig ? Jag tänker på dig ofta. Varje gång gör du mig lite mera bitter. Men bara när det gäller dig. Resten av mitt liv ser jag fram emot. Men allt som rör dig får mig att vilja spy.

2009-07-30 @ 15:23:27

(0)

Igen igen igen

Måste upp till Örebro igen.
För jag har fått lägenheten !
Ska upp och skriva kontrakt på fredag.

Jag är både livrädd och förväntansfull inför det här äventyret.

Men det kommer nog tid för eftertanke.

2009-07-29 @ 15:57:02

(1)

Lägenhetas

Jag har fått lägenhet. Förutsatt att inte Örebrobostäder motsätter sig att jag går på csn. Men varför skulle dem det ? Ska upp på Måndag och prata med dem... och visa att jag har hemförsäkring och så.. :)

2009-07-25 @ 00:13:34

(0)

Elliot

Idag har jag träffat lille Elliot igen. Liten sötis. Jag har kramat och gosat och burit så jag är helt trött i armarna. Haha. Men hur mysigt som helst när han somnade i knät på mig. <3

Jag vill också ha barn !

2009-07-22 @ 19:26:56

(0)

uttråkad

å jösses, jag är så förbannat uttråkad !!!!!

dessvärre så vet jag inte vad jag vill göra...

men jag är uuuuuuuuuuttrååååååååååkaaaaaaaaad!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2009-07-21 @ 18:17:18

(0)

Abstinens är en jävlig sak.

Jag funderar på att gå någonstans och lämna David till sitt öde idag. Han kan sitta här med sin jävla sura attityd och ha abstinens själv... Men, om jag känner David så kommer han gå och köpa cigg. Jag är ingen flickvän. Jag är en fångvaktare... Eller så känner jag honom inte alls, och han skulle klara sig utmärkt ?! Men jag tror mer på att han skulle köpa cigg... Det enda som driver honom nuförtiden är tydligen hotet om att jag "blir sur annars". (OBS! inte något som jag sagt, utan något som han hittat på alldeles själv) Jag måste vara världens värsta flickvän...

2009-07-21 @ 12:57:12

(0)

lägenhetsdjungel

Jag har blivit erbjuden en visning... givetvis hinner jag inte kolla på den innan tiden har gått ut så jag kommer nog svara ja ändå... Men så idag så hittade jag en likadan lägenhet på samma adress !?! Så jag gjorde en intresseanmälan på den också...

Detta börjar bli rörigt. Men åh vad jag vill ha en lägenhet. Tänk om vi fick en trea ? wow !

2009-07-16 @ 14:09:27

(0)

Att passa i kläder.

Idag har jag förnyat min garderob.
Igår rensade jag bort ca 2/3 av alla kläder som jag ägde. Jag insåg att jag hade väldigt mycket skit som tog upp plats i garderoben. När jag provade alla dessa kläder upptäckte jag att nästan allt var för litet.

Jag är en sådan person som tycker att man ska klä sig efter hur man ser ut. Om man är lite större så ska man inte strutta runt i kläder som passar en 12-åring t.ex. Jag tycker att man ska ha lite självinsikt och inte klä sig i supertighta kläder om man faktiskt har lite extra "kött på benen". Så igår märkte jag att min självinsikt försvann någonstans på viktuppgångs-vägen.

Förutom ett plagg då och då så har jag inte köpt kläder på ca 3 år. Och på ca. 3 år har jag gått upp lite i vikt. Inte så att jag är överviktig, men jag har fyllt ut lite. Men så har jag ändå gått runt i kläder som passade mig när jag var 22 år gammal och 10 kg mindre. Varje gång jag har tagit på mig mina jeans så har jag varit övertygad om att jag är äcklig och fet. Insikten om att jag kanske är lite större nu än då har varit helt bortblåst. Jag har förbannat mig själv och låtit självförtroendet sjunka lägre och lägre. Jag är ful, Jag är fet. Jag är äcklig. Jag är lat. Hur kan jag låta mig själv blir sånhär ? Jag har gråtit och nypt i magen och intalat mig själv att jag borde banta, svälta.
Idag är dessa bekymmer borta.

Idag har jag genomgått något som de flesta tjejer liknar vid tortyr. Jag har spenderat timmar i provrum med stora speglar och lampor som belyser din minsta skavank. Alla prickar, plitor, hårstrån och valkar blir plågsamt tydliga och man inser att de där trosorna verkligen inte är smickrande och varför skulle jag ha de där strumporna och hur ser jag ut i håret egentligen? Men genom denna tortyr återfann jag min självinsikt. Jag hittade kläder som passade mig. Som passade min kroppsform och helt plötsligt, genom att ta på mig lite större kläder, så såg jag mindre ut. Det var helt magiskt.

Jag är nu stolt ägare till toppar som inte visar min mage och jeans som inte stryper blodtillförseln till benen. Som alla andra är jag givetvis glad över att ha fått nya kläder. Men jag är mer glad över att jag har kläder som passar mig. Som jag är snygg i.

Det var inte helt enkelt att hitta dessa magiska kläder dock. Jag insåg att modeskapare förväntar sig att unga kvinnor i sverige ska ha ett midjemått på ca 40 cm, Jag har nog gått igenom ca 200 jeans i storleken 25, bara för att hitta ETT par i min storlek, 32. Jag hittade till och med storlek 23. I vuxenavdelningen !
Jag tror vi kan skippa idén om att det är tidningarna som skapar komplexen. Det är snarare den otrevliga verkligheten att som normalviktig kvinna tvingas leta igenom flera hundra par jeans, i storlekar som man passerat för länge länge sedan, som sätter griller i huvudet på en.

Jag förstår ju givetvis att det finns små petita kvinnor som passar i dessa pyttejeans. Men det jag inte kan förstå är varför det ska finnas 200 par i storlek jätteliten och bara ett eller två par i storlek normal ? Och framför allt så tycker jag väldigt synd om kvinnor som är lite större än mig. Hur hittar de kläder som passar ? 

2009-07-15 @ 19:48:14

(0)

Lägenhetsjakt

Det var då fan vad det ska vara svårt att hitta lägenhet.

Slussen imorrn igen. suck.
snart semester.

2009-07-14 @ 23:42:26

(0)

I'm waiting for my real life to begin

"Any minute now my ship is coming in
I'll keep checking the horizon
And I'll stand on the bow
And feel the waves come crashing
Come crashing down, down, down on me"

Jag väntar på besked från högskolan. Om jag kommit in. Vart jag kommit in.
Jag vill att resten av mitt liv ska börja. En känsla som jag haft i flera år.
Kanske kommer det alltid vara såhär. Kanske är det denna känsla som driver oss vidare.
Som får oss att kämpa och jobba för att ständigt förbättras.
Förbättra hemmet, relationerna, drömmarna. Livet.

Jag funderar på att göra denna blogg mer "offentlig".
Ibland skulle det vara skönt att låta mina vänner veta hur jag känner utan att behöva säga det rakt ut.
Jag undrar hur bra mina vänner känner mig egentligen ?
Kanske bättre än jag tror ?
Kanske, kanske, kanske inte ?

När folk känner en väl kan de såra en. Farligt farligt.

2009-07-09 @ 22:06:24

Min profilbild

Här kan du skriva något om dig själv.

Kategorier

Senaste posterna

Länkar

Arkiverat

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Ut odio. Nam sed est. Nam a risus et est iaculis adipiscing. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Integer ut justo. In tincidunt viverra nisl. Donec dictum malesuada magna. Curabitur id nibh auctor tellus adipiscing pharetra. Fusce vel justo non orci semper feugiat. Cras eu leo at purus ultrices tristique.