(0)

bra tänkt!

Från och med den första april ska Örebros stadsbussar få ett nytt linjenät. Det ska enligt länstrafiken och kommunens kollektivplanerare bli tätare turer och fler bussnummer. Det ska bli lättare för folk att kunna ta bussen. Det låter väl fantastiskt bra?

Sen visar det sig att de inte tänkt till det där extra varvet som man ska göra innan men bestämmer något. De har tagit bort den så kallade samtrafiken på nätterna. Som det är nu så går sista turen på de flesta linjer 02.20. Krogarna i stan stänger 02.00 så det är lämpligt att då ta sista bussen hem. Men från och med första april blir det till att gå tidigare då det inte finns någon buss som går så sent. Ingen natt-trafik som det finns idag. Lyckat !
Hur har de tänkt ?

Man får väl gå från krogen tidigare tycker kommunsnubben som också säger att nu går det inte att ändra på. Nu är alla linjer bestämda och det är tydligen skrivet i sten ?

För min del spelar det ingen roll. Vi går aldrig på krogen. Men jag tycker synd om de drabbade. Det verkar ju som att kommunen verkligen inte tänker längre än näsan räcker. HAHAHA.

Läs mer på Nerikes Allehanda.se
http://na.se/nyheter/2.2503/1.771744-stark-reaktion-mot-fredrikssons-uttalande

2010-03-24 @ 15:57:28


Kommentera inlägget här:

Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress:



URL/Bloggadress:



Kommentar:



Trackback

Kategorier

Senaste posterna

Länkar

Arkiverat

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Ut odio. Nam sed est. Nam a risus et est iaculis adipiscing. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Integer ut justo. In tincidunt viverra nisl. Donec dictum malesuada magna. Curabitur id nibh auctor tellus adipiscing pharetra. Fusce vel justo non orci semper feugiat. Cras eu leo at purus ultrices tristique.