(0)

Som ett brev på posten.

Fick beslutet från socialen idag. Vi får pengar den här månaden också. Skönt. Men säg den lycka som varar. I brevet fanns även denna text:

"Ni har för stor lägenhet och för dyr hyra. Godtagbar hyra för 2 personer är 4100:- för 2 rum och kök. Ni får 4 månaders rådrum till att byta till en mindre lägenhet Från och med 100701 kommer vi att medräkna en hyra på 4100 även om ni väljer att inte byta till en billigare lägenhet."

Tack för den socialen...


Helt plötsligt är altså vår lägenhet för stor och dyr, men inte när vi sökte om pengar från första början, trots att vi bor i samma lägenhet nu som vi gjorde då. Och jag kikade på öbos hemsida på hur det ser ut med billigare mindre lägenheter. Även om jag vill flytta så lär det bli väldigt svårt då jag inte har de kö-poäng som behövs.

Nej FUCK YOU socialen. Vi bor kvar. Ge oss mindre pengar då. Vi kan leva på kärlek och luft.

Måtte David hitta ett jobb snart...

2010-03-03 @ 17:47:43


Kommentera inlägget här:

Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress:



URL/Bloggadress:



Kommentar:



Trackback

Kategorier

Senaste posterna

Länkar

Arkiverat

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Ut odio. Nam sed est. Nam a risus et est iaculis adipiscing. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Integer ut justo. In tincidunt viverra nisl. Donec dictum malesuada magna. Curabitur id nibh auctor tellus adipiscing pharetra. Fusce vel justo non orci semper feugiat. Cras eu leo at purus ultrices tristique.