(1)

I vågskvalpet efter valet

Äntligen har aftonbladet öppnat upp för debattörer som är kritiska till SD-föraktet.

Jag har läst och njutit av krönikor och länkade bloggar som tar upp det egentliga problemet. Inte att SD blev invalt utan att det anses ok att förakta, hata och smutskasta deras väljare utan att ha en aning om varför de röstade som de gjorde. Att Sverige nu är uppdelat i två läger. Att det är helt ok att "gilla olika" (aftonbladets kampanj) så länge det är likadant.

Citat från den här artikel: http://www.aftonbladet.se/debatt/article7834728.ab
"5,7 procent av svenskarna är främlingsfientliga. Borgerlighetens sensationella valseger fördunklas av den intensiva häxjakten på alla dessa rasister. Dessa onda människor som vi övriga ska skämmas över, demonstrera emot och radera från våra vänlistor på Facebook. Det är vi goda mot de onda. Vi som sannolikt inte bor i vandaliserade mångmiljonprogram, som inte har våra barn i skolor där svenska är exotiskt, vi som alltid vet bättre. Det är vi som nu utbrister att ni antingen är med oss, eller med rasisterna, vi som gillar olikhet men bara om man röstar ”rätt”."

Så aktuellt det känns. Som om hon precis hittat vart problemet är. Det är väldigt lätt att säga att invandringen inte är något problem, när man inte bor mitt i det.

Jag rekommenderar även den här bloggen: http://maritwager.wordpress.com

2010-09-24 @ 11:59:23

Postat av: lucke

Hejsan, vad göres? :)

12:12:32 den 2010-09-24


Kommentera inlägget här:

Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress:URL/Bloggadress:Kommentar:Trackback

Kategorier

Senaste posterna

Länkar

Arkiverat

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Ut odio. Nam sed est. Nam a risus et est iaculis adipiscing. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Integer ut justo. In tincidunt viverra nisl. Donec dictum malesuada magna. Curabitur id nibh auctor tellus adipiscing pharetra. Fusce vel justo non orci semper feugiat. Cras eu leo at purus ultrices tristique.