(1)

Efter en ofrivillig bloggpaus

...har jag nu en liten stund att uppdatera om vad som händer i mitt liv.

Sak 1: Vi trivs jättebra i Uddevalla. Det känns än så länge som vi gjorde rätt i att flytta dit. Jag hoppas att vi fortsätter att känna så.

Sak 2: Vi har inget internet. Efter en del samtal till bredbandsbolaget där vi fått höra än det ena än det andra så har vi fortfarande inget internet. De lovar runt och håller tunt. Jag sa till dem i de senaste samtalet dit att jag vill säga upp skiten. Men jag har inte fått några papper om det heller.

Sak 3: På måndag börjar skolan igen och jag har full panik. På måndag måste jag vara på skolan klockan 9 på morgonen och sedan är det föreläsningar och grupparbeten på campus hela veckan. Lustigt. Jag som trodde att när man läste på distans så kunde man bo vart som helst. Jag visste att jag skulle få åka upp för en del obligatoriska moment men jag visste inte att jag skulle åka upp redan NU. Jag är inte redo att lämna mitt barn i 5 dagar. PANIK ! *gråta gråta gråta*

Nu ska jag kolla upp vad stadsnätet kan erbjuda för internet till mig och sedan ska jag åka hem och krama Theodor och David och inte släppa dem förräns jag måste åka till Örebro på söndag. Usch.

2011-08-26 @ 14:27:24

Postat av: Johanna

Vi ska till Marina på tisdag. Om du är fri så kom! Klockan 12 tror jag vi sa! Kram

19:57:44 den 2011-08-26


Kommentera inlägget här:

Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress:URL/Bloggadress:Kommentar:Trackback

Kategorier

Senaste posterna

Länkar

Arkiverat

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Ut odio. Nam sed est. Nam a risus et est iaculis adipiscing. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Integer ut justo. In tincidunt viverra nisl. Donec dictum malesuada magna. Curabitur id nibh auctor tellus adipiscing pharetra. Fusce vel justo non orci semper feugiat. Cras eu leo at purus ultrices tristique.